«Απόλυτη ανάγκη να ξέρει ο ελληνικός λαός τι ακριβώς συνέβη»

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του προέδρο της ΕΛΣΤΑΤ τονίζοντας την ανάγκη να γίνει πράξη η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.

«Νομίζω πως η δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ

σε συνδυασμό με τη δικογραφία που έχει έρθει στη βουλή για την υπόθεση Ρουμελιώτη –τη λέω έτσι γιατί έτσι έχει μείνει γνωστή- επιτείνει απλώς την ανάγκη εκπλήρωσης των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Αυτές δηλαδή που έχουμε αναλάβει έναντι του ελληνικού λαού», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ο πρωθυπουργός έχει την απόλυτη ευχέρεια των κινήσεων, όπως το είπαμε άλλωστε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει σχετική πρόταση, να επιλέξει το χρόνο στον οποίο θα έλθει το ζήτημα αυτό. Νομίζω όμως ότι η έρευνα η οποία θα γίνεται και για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ θα βοηθήσει ώστε όταν θα έλθει η ώρα της εξεταστικής επιτροπής να έχουμε καλύτερη εικόνα έτσι ώστε τα πράγματα να γίνουν όπως ακριβώς πρέπει. Εδώ δεν είναι ότι κυνηγάει κανείς ανθρώπους, δεν είναι κυνήγι μαγισσών όλη αυτή η υπόθεση, αλλά είναι απόλυτη ανάγκη να ξέρει ο ελληνικός λαός τι ακριβώς συνέβη».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

The post «Απόλυτη ανάγκη να ξέρει ο ελληνικός λαός τι ακριβώς συνέβη» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα