Από τη φυλακή, στα... παρκέ ο Μισούνοφ!

Ένας από τους παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στα χρυσά χρόνια του Άρη είναι έτοιμος να ξαναπαίξει μπάσκετ! Ο λόγος για τον Μιχάλη Μισούνοφ που όπως όλα δείχνουν θα ξαναφορέσει την αθλητική του περιβολή για λογαριασμό του Ηρακλή Καβάλας...

Ο 48 χρονος -πλέον- Μισούνοφ, διατηρεί φιλικές σχέσεις με ανθρώπους του συλλόγου και μάλιστα είχε δώσει το παρών την επίσημη παρουσίαση του Ηρακλή
που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Έτσι αποφάσισε να υπογράψει με την ομάδα και να δοκιμάσει να αγωνιστεί ξανά. Αν θα τα καταφέρει, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Ο Μισούνοφ είχε περάσει δύο χρόνια στη φυλακή και αποφυλακίστηκε μόλις πριν από ένα χρόνο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ΕΘΝΟΣ.gr «Ο πρώην καλαθοσφαιριστής είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 8 μηνών, γιατί κατείχε μία ρουκέτα και δύο εκτοξευτήρες αντιαρματικών ρουκετών RΡG.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι παρέλαβε το οπλοστάσιο για φύλαξη από φίλο του που πέθανε και που δραστηριοποιούνταν σε κυκλώματα προστασίας νυχτερινών κέντρων.

Να σημειωθεί ότι ο Μ. Μισούνοφ εμπλέκεται και σε υπόθεση με πλαστές πιστωτικές κάρτες, η οποία πάντως εκκρεμεί στα ποινικά δικαστήρια».
Keywords
Τυχαία Θέματα