Αντσελότι: «Νίκη στο Ολντ Τράφορντ»

Στο δικό της ποδόσφαιρο και όχι το μαρκάρισμα στον Γουέιν Ρούνεϊ θα επικεντρωθεί η Τσέλσι σύμφωνα με τον...
τεχνικό της ομάδας Κάρλο Αντσελότι. Τι είπε για τον αγώνα, τον Φερνάντο Τόρες αλλά και το μέλλον του.

«Γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολα αύριο, όμως νιώθω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να κάνουμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι θέλουμε μόνο τη νίκη και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Δεν θέλω να πιέσουμε πολύ από την αρχή γιατί πρέπει να ελέγξουμε τον αγώνα και να παίξουμε ποδόσφαιρο στρωτά. Να παίξουμε ισορροπημένα, γιατί η Γιουνάιτεντ θα είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις».

Για
τον Τόρες:

Ναι θα αγωνιστεί (δεν ξεκαθαρίζει αν θα είναι βασικός). Δεν με ενδιαφέρει να βάλει γκολ ο Φερνάντο, αλλά να νικήσει η Τσέλσι. Τώρα αν αυτά τα δύο συνδυαστούν τότε ακόμη καλύτερα. Και να μη σκοράρει όμως, δεν πειράζει αρκεί να νικήσουμε. Ας βάλει σε άλλον αγώνα γκολ.

Για τον Ρούνεϊ:

Ο Ρούνεϊ είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης τους. Πρέπει να τον προσέξουμε. Ίσως περισσότερο από ότι το κάναμε στο τελευταίο μας παιχνίδι (είχε βάλει το γκολ της νίκς), όμως δεν θα αλλάξουμε και την αγωνιστική μας φιλοσοφία απλά για να τον μαρκάρουμε. Θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας όσο καλύτερα γίνεται.

Για τον ίδιο και το μέλλον του:

Πολύ καιρό έχω παίξει υπό αυτή τη πίεση. Δεν είναι όμως πίεση στην πραγματικότητα παρά ανυπομονησία για τον αγώνα. Είναι μία σπουδαία αναμέτρηση για την καριέρα μου και δεν φοβάμαι καθόλου. Είμαι απεναντίας χαρούμενος που θα κάθομαι στον πάγκο και θα προσπαθήσω να μεταδώσω στους παίκτες την εμπειρία μου. Το μέλλον μου έχει ήδη αποφασιστεί οπότε δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα.
gazzetta.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα