Αναπόφευκτο το διαζύγιο Σνάιντερ-Ίντερ

Η χριστουγεννιάτικη άδεια του Γουέσλεϊ Σνάιντερ και του Φιλίπ Κουτίνιο ξεκινάει πριν από αυτή των συμπαικτών τους, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ίντερ.

Το ζήτημα που προέκυψε με το συμβόλαιο του Γουέσλεϊ Σνάιντερ ακόμα δεν έχει λυθεί. Η πρόταση που έκανε η διοίκηση της Ίντερ δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτή από την πλευρά του παίκτη και το… διαζύγιο μοιάζει αναπόφευκτο.

Την άποψη αυτή έρχεται να ενισχύσει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ίντερ και αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Σύμφωνα με αυτή ο Ολλανδός πήρε πρόωρα τη Χριστουγεννιάτικη άδειά του. «Τελευταία προπόνηση

για το 2012 σήμερα για τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ και τον Φιλίπ Κουτίνιο. Οι δύο παίκτες, σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή, θα μπορέσουν από αύριο να ενωθούν με τις οικογένειές τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά τον Κουτίνιο, γίνεται γνωστό πως ο παίκτης έχει προγραμματίσει το γάμο του στη Βραζιλία στις 27 Δεκεμβρίου, συνεπώς η άδεια που του χορηγήθηκε μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική. Αν και πληροφορίες που φτάνουν από το Μιλάνο κάνουν λόγο για επικείμενη αποχώρηση του παίκτη, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του τον Στραματσόνι.

Σε ό,τι αφορά τον Σνάιντερ, όμως, αυτή η κίνηση της διοίκησης, ερμηνεύεται ως ένα σαφές μήνυμα πως ο Ολλανδός δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή και συνεπώς περιμένει την πιο συμφέρουσα πρόταση, ώστε να τον παραχωρήσει.

Μένει να δούμε τις προσφορές που θα φτάσουν στα γραφεία της Ίντερ και αν αυτές θα ικανοποιούν, τόσο τη διοίκηση των «νερατζούρι», όσο και τον Σνάιντερ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα