Ανακοίνωση Interamerican

H Interamerican πληροφορεί υπευθύνως τους αναγνώστες της κυριακάτικης εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», με αφορμή την αναφορά του ονόματος της Εταιρίας σε κατάλογο οργανισμών/επιχειρήσεων σε τετρασέλιδο θέμα του φύλλου της 3/3/2013 της εν λόγω εφημερίδας, υπό τον τίτλο «Ποιοί δεν πληρώνουν» – «Η νέα τάξη των εργαζομένων δωρεάν» (σελίδα 7), ότι:

α. Η αναφορά στην

Interamerican δεν ευσταθεί.

β. Η Interamerican καταθέτει ανελλιπώς και με απόλυτη ημερολογιακή ακρίβεια κάθε μήνα, χωρίς να καθυστερεί ούτε μία ημέρα τις τακτικές αμοιβές ΟΛΩΝ των εργαζομένων σε αυτήν στους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Τούτο γίνεται κατά την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των ημερομηνιών πληρωμής που η Εταιρία γνωστοποιεί, δεσμευόμενη με τον τρόπο αυτό, στο Προσωπικό της στις αρχές κάθε έτους για όλες τις πληρωμές του έτους.

γ. Το ανθρώπινο δυναμικό της Interamerican το οποίο εισπράττει απαρεγκλίτως τη μηνιαία αμοιβή του κατά τον τρόπο που περιγράφεται ανωτέρω, ανέρχεται σε 1.318 απασχολούμενα άτομα και όχι σε 300 όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Αυτονόητα, τα στοιχεία της συνεπέστατης ως προς τις οικονομικές υποχρεώσεις της συμπεριφοράς της Interamerican έναντι των εργαζομένων της, όπως και έναντι όλων των συναλλασσομένων με αυτήν προσώπων, τίθενται στη διάθεση οποιασδήποτε αρχής κοινοποιούμενα όπου και όπως πρέπει στη βάση του κανονιστικού πλαισίου των εταιρικών υποχρεώσεων.

The post Ανακοίνωση Interamerican appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα