Αλ.Τσίπρας: Σανίδα σωτηρίας του πρωθυπουργού στους συνεταίρους του

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

«Παρά την τραγωδία στη χώρα το σύστημα της διαπλοκής ήταν καλά οργανωμένο πίσω από τον όρκο της σιωπής της ομερτά και της συγκάλυψης. Αλλά και όταν έσπασε η ομερτά αποφασίσατε να ρίξετε στα σκυλιά τον πιο αδύναμο κρίκο προκειμένου να κλείσει

η υπόθεση άρον – άρον και να μην μπει κανείς στο ιερό άβατο δηλαδή την έρευνα σε αυτούς τους λογαριασμούς» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ανέφερε ότι την στιγμή που η Ελλάδα εισερχόταν στο Μνημόνιο «κάποιοι κρατούσαν καλά κρυμμένα στα συρτάρια, στους υπολογιστές τους στην ιδία και προσωπική τους χρήση κρατούσαν μυστικά και στοιχεία που αφορούσαν στον πλούτο και τις καταθέσεις μίας διαπλεκόμενης ολιγαρχίας που όλως τυχαίως διαχειρίστηκε τις τύχες αυτής της χώρας».

«Εγώ θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι επιθυμούμε διακαώς την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία αλλά ποτέ δεν συνδέσαμε ούτε συνδέουμε το αποτέλεσμα της σύστασης της προκαταρκτικής επιτροπής με την διατήρηση της κυβέρνησης» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Υπό διαφορετικές συνθήκες αν ο κ. Βενιζέλος δεν είχε τους δικούς τους λόγους να συμπεριφέρεται ως έχων την μύγα θα έπρεπε ο ίδιος να ζητούσε τη σύσταση γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

The post Αλ.Τσίπρας: Σανίδα σωτηρίας του πρωθυπουργού στους συνεταίρους του appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα