Αλλαγή πλεύσης από ΥΠΟΙΚ και ΤΧΣ για τους εργαζόμενους στο ΤΤ

Αλλαγή πλεύσης από το υπ. Οικονομικών και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας μετά την αποκάλυψη του NewMoney.gr για τις νέες συμβάσεις των εργαζομένων του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που ουσιαστικά ακύρωναν την πρόσφατη συμφωνία κυβέρνησης – εργαζομένων στο ΤΤ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, σε σύσκεψη στο υπ. Οικονομικών με την παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα,

του γγ Γιώργου Μέργου και της διοίκησης του ΤΧΣ αποφασίστηκε να τηρηθούν τα προ εβδομάδας συμφωνηθέντα με τους εργαζόμενους. Μάλιστα σε λίγη ώρα θα υπάρξει συνάντηση της νέας διοίκησης με τους εκπροσώπους των εργαζομένων προκειμένου να πιστοποιηθεί η συμφωνία.

Το πρωί το NewMoney.gr είχε αποκαλύψει ότι μετά από εντολή της ηγεσίας του ΤΧΣ κ. Τάκη Θωμόπουλου και Χαράλαμπου Κύρκου οι εργαζόμενοι παρέλαβαν τις συμβάσεις εργασίας του νέου ΤΤ οι οποίες όμως είναι 6μηνης διάρκειας, ενώ η συμφωνία προέβλεπε να είναι αορίστου χρονου. Μετά την παρέλευση του εξάμηνου όλοι οι υπάλληλοι θα αξιολογηθούν και στην συνέχεια θα προσληφθεί ορισμένος αριθμός εργαζομένων. Οι υπόλοιποι θα απολυθούν . Το ίδιο ισχύει και για την θυγατρική ΤBank, (πρώην Aspisbank.)…

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

The post Αλλαγή πλεύσης από ΥΠΟΙΚ και ΤΧΣ για τους εργαζόμενους στο ΤΤ appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα