«Ακόμα δεν έχω πεθάνει…»

Ο Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε «παρών»! Ο ουρουγουανός μέσος βρέθηκε στο ΠΑΟΚ Megastore και ξεκαθάρισε στους φίλους της ομάδας πως έχει ακόμα να προσφέρει πολλά, γι’ αυτό και περιμένει πώς και πώς το 2013.

Ο 35χρονος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν, δείγμα του ότι έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές στη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο -και παρά τη προχωρημένη (ποδοσφαιρικά) ηλικία του- δεν το βάζει κάτω και στους φίλους του ΠΑΟΚ που πήγαν για

να πάρουν ένα αυτόγραφο υποστήριξε πως «ακόμα είναι… ζωντανός», ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος που η ομάδα τα πηγαίνει καλά.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία:

«Η χρονιά είναι δύσκολη για μένα, περιμένω το 2013 να είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Με τον κόσμο που έχει εδώ νόμιζα πως είναι ο αποχαιρετισμός. Ακόμη δεν έχω πεθάνει, είμαι ζωντανός… Ο κόσμος μου δίνει δύναμη να κλείσω καλά την χρονιά», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Υποφέρω πολύ που είμαι έξω και που δεν παίζω. Είμαι χαρούμενος για τους νεαρούς που δίνουν το 100%. Είτε είμαι μέσα εγώ, είτε είμαι έξω σημασία έχει η ομάδα να πάει καλά».

«Ξεκίνησε με την ομάδα και θα δώσει την ποιότητα που η ομάδα χρειάζεται. Όλοι όσοι έρχονται πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Να παίξουν για την φανέλα και τον κόσμο», σχολίασε για τη μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα