Αγωνία για Μπουμσόνγκ και Κουίνσι

Στα… βάσανα επιστρέφουν το απόγευμα της Δευτέρας (15/10) στις 17:30 οι παίκτες του Παναθηναϊκού και το ενδιαφέρον για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, στρέφεται στην κατάσταση των Μπουμσόνγκ και Κουίνσι...
Ο Γάλλος αμυντικός και ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών και στην προπόνηση της Δευτέρας θα φανεί κατά πόσο θα είναι
στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο έμπειρος αμυντικός των «πράσινων» θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς και αν δεν νιώσει εκ νέου ενοχλήσεις, τότε αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με τους Θεσσσαλονικείς, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Europa League με τη Λάτσιο.

Αναφορικά με τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή, ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε αναμένεται να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα, αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα στο δικέφαλο που τον ταλαιπωρούσε.

Αντίθετα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας για μία με δύο μέρες ακόμα και στην συνέχεια θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Λουκάς Βύντρα αναμένεται να μείνει εκτός μέχρι τον Νοέμβριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα