Άδεια η Παιανία!

Κλίμα προετοιμασίας θα επικρατήσει τις επόμενες ημέρες στην Παιανία, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να ρίχνει το βάρος στην τακτική και τη φυσική κατάστση, μετρώντας μια... ντουζίνα απουσίες Σημαντικό αναμένεται να είναι το επόμενο δεκαήμερο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα...
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εντοπίσει τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού
και κατά τη διάρκεια της διακοπής θα προσπαθήσει να διορθώσει τα… κακώς κείμενα ρίχνοντας το βάρος του στην τακτική και τη φυσική κατάσταση.

Στη διάρκεια της διακοπής αναμένεται να επιστρέψουν οι Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σέσμα Βελάσκες και Κουίνσι που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Το ατομικό πρόγραμμα αναμένεται να συνεχίσει ο Χαμπίμπ Σο έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει διαθέσιμος για τον έμπειρο τεχνικό.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με την Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο, Μπουμσόνγκ και Κουίνσι.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες ανδρών (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος), ελπίδων (Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας) και νέων (Χουχούμης), καθώς και οι Μπαρμπαρούσης και Σισοκό με τις εθνικές ομάδες της Νέας Ζηλανδίας και της Ακτής Ελεφαντοστού αντίστοιχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα