Α. Γεωργιάδης: Ο κ. Στουρνάρας είναι ο εύκολος στόχος

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε στο ερώτημα σχετικά με τις εκτιμήσεις που εξέφρασε πρόσφατα ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Στουρνάρας για την πενταετία του Κώστα Σημίτη και τη διετία του Κώστα Καραμανλή.

«Ο κ. Στουρνάρας είναι γνωστό ότι προέρχεται από έναν άλλον πολιτικό χώρο και προφανώς εξέφρασε τις απόψεις που είχε προερχόμενος από τον άλλον πολιτικό χώρο. Εγινε πολύ μεγάλος ντόρος για τη δήλωσή του -κατά τη γνώμη μου άκαιρη και άδικη περί των ευθυνών των κυβερνήσεων Καραμανλή, όχι ότι δεν υπήρχαν ευθύνες υπήρχαν, αλλά δεν ήταν μόνο εκεί όπως φάνηκε να εννοεί ο κ. Στουρνάρας- όμως η δήλωση που έκανε προχθές ότι αν ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ακούσει τον Καραμανλή θα είχαμε γλιτώσει το μνημόνιο, αυτή η δήλωση δεν πήρε την ίδια δημοσιότητα. Πήρε μόνο η αρνητική δήλωση δημοσιότητα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Αρα λοιπόν κατά τη γνώμη μου ο κ. Στουρνάρας σήμερα είναι ο εύκολος στόχος. Γιατί; Γιατί έχουμε έναν άνθρωπο που έχει μια πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Μια δουλειά την οποία κανένας μας θα ζήλευε να έχει σήμερα. Μια δουλειά η οποία τον καθιστά αναγκαστικά αντιπαθή σε όποιον μιλάει στο τηλέφωνο κι όποιον συναντά. Ε ας μην πάμε να πυροβολούμε τον πιανίστα. Καλά κάνει τη δουλειά του, όσο γίνεται σε αυτές τις εποχές που ζούμε».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

The post Α. Γεωργιάδης: Ο κ. Στουρνάρας είναι ο εύκολος στόχος appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα