Yahoo: Επιστροφή στα γραφεία, τέλος η δουλειά από το σπίτι

Με ειρωνικά σχόλια υποδέχθηκαν οι υπάλληλοι της Yahoo την απόφαση της εταιρίας να απαγορεύσει την κατ’οίκον εργασία.

Το σημείωμα που εστάλη στους εργαζόμενους αναφέρει ρητά πως μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να επιστρέψουν στα γραφεία της εταιρείας που εδρεύουν στην Καλιφόρνια αν δεν θέλουν να χάσουν τη δουλειά τους.

Ιθύνων νους

πίσω από αυτή την απόφαση θεωρείται η Μαρίσα Μάγιερ, διευθύνουσα σύμβουλος και ισχυρή γυναίκα στον επιχειρηματικό κόσμο παγκοσμίως. Άλλωστε η ίδια είχε πρώτη δώσει το παράδειγμα όταν λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της δημιούργησε ένα παιδικό δωμάτιο δίπλα στο γραφείο της ώστε να μπορεί να μένει μέχρι αργά, απόφαση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι πρόκειται για μια πρώτη απόπειρα της εταιρείας να μειώσει το προσωπικό της που αριθμεί 11.500 εργαζόμενους σε 20 χώρες.

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδιοκτήτης της Virgin όταν ρωτήθηκε για την απόφαση αυτή σχολίασε: «το μόνο που χρειάζεται είναι η σωστή τεχνολογία, συχνή επικοινωνία και σωστή ισορροπία μεταξύ της εργασίας εντός και μακριά από το γραφείο ώστε οι άνθρωποι να έχουν κίνητρο να εργάζονται υπεύθυνα, γρήγορα και αποδοτικά».

The post Yahoo: Επιστροφή στα γραφεία, τέλος η δουλειά από το σπίτι appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα