O βασιλικός γάμος κέρδισε τον Μπιν Λάντεν!

Οι μελλοντικές γενιές ίσως θεωρήσουν το θάνατο του μπιν Λάντεν ως ένα ιστορικό γεγονός της εποχής μας. Ωστόσο, για τους περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου ο πριγκιπικός γάμος στο Λονδίνο προκάλεσε περισσότερο ενδιαφέρον.

Εταιρεία που τηρεί στατιστικά στοιχεία σχετικά με...
την κίνηση των μηνυμάτων και τις τάσεις που αφορούν στο Διαδίκτυο, ανακοίνωσε ότι η αιχμή των μηνυμάτων για το θάνατο του μπιν Λάντεν
ήταν 4,1 εκατομμύρια προβολές σελίδων ανά δευτερόλεπτο, την ώρα που μεταδιδόταν ζωντανά από το Λευκό Οίκο η ανακοίνωση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα του θανάτου του αρχηγού της Αλ Κάιντα.

Ο αριθμός αυτός συγκρίνεται με τα τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια προβολές σελίδων ανά δευτερόλεπτο για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Με τις 4,1 εκατομμύρια προβολές σελίδων ο θάνατος του μπιν Λάντεν δεν εντάσσεται ούτε καν στη λίστα με τα δέκα πιο σημαντικά γεγονότα της πρόσφατης ιστορίας, λαμβανομένης υπόψη της έντασης της κίνησης στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με την εταιρία Akamai.

Ο θάνατος του μπιν Λάντεν ήταν από τα γεγονότα που προκάλεσε θύελλα μηνυμάτων με τουλάχιστον 4.000 tweets ανά δευτερόλεπτο. Ο σεισμός της 11ης Μαρτίου στην Ιαπωνία ήταν αιτία για τουλάχιστον 6.000 σύντομα μηνύματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα