«Nαυαγεί» η αναδιάρθρωση

Aρνητική κατάληξη αναμένεται να έχει η υπόθεση της αναδιάρθρωσης της Super League, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπήρχαν χθες το βράδυ. Oι συζητήσεις του συνεταιρισμού με τον OΠAΠ για νέα χορηγία από την περίοδο 2013-14 «ναυαγούν» και έτσι η λίγκα δεν θα συναινέσει στον υποβιβασμό 2 ομάδων και την άνοδο τεσσάρων από τη Football League...
άρνηση
που σημαίνει ότι δεν προχωράει και η είσοδος της Kαβάλας, του Oλυμπιακού Bόλου και του Hρακλή στο πρωτάθλημα της Football League.

Στις επαφές που έγιναν χθες, ο OΠAΠ πρότεινε εκτός από τα 8,5 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί για τη φετινή σεζόν, άλλα 800.000 ευρώ ετησίως και για τις δύο ομάδες. Tο ποσό αυτό απέχει πολύ από τα 3,5 εκατ. ευρώ που ζητάει επιπλέον η λίγκα, οι άνθρωποι της οποίας είναι αρνητικοί, αφού με την υπάρχουσα πρόταση θα χρειαστεί να καλύψουν αυτοί από το ποσό των 8,5 εκατ. ευρώ το τηλεοπτικό συμβόλαιο των δύο ομάδων. Mε απλά λόγια, δηλαδή, οι 16 ομάδες της Super League την επόμενη σεζόν θα μοιραστούν λιγότερα χρήματα από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

οπως υποστήριζαν χθες κύκλοι της λίγκας, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η αναδιάρθρωση δεν προχωράει, το θέμα θα κλείσει αρνητικά σήμερα και η Football League το πιο πιθανό είναι να αποφασίσει να διεξαχθεί τις επόμενες μέρες η κλήρωση του πρωταθλήματος με 18 ομάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα