BHMA εναντίον Βγενόπουλου που είπε ότι ο Σαρρής έχει συλληφθεί γυμνός σε μασάζ με 17χρονο Τουρκοκύπριο

Σοκάρουν οι δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου στον ΣΚΑΙ ο οποίος έβαλε κατά πάντων στην Κύπρο και άφησε αιχμές για την προσωπική ζωή του κύπριου υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή.

«Κύριος υπαίτιος των όσων συνέβησαν στην Κύπρο ο ΥΠΟΙΚ Μ. Σαρρής», υπογράμμισε για τον οποίο είπε «πως δεν ξέρει τι του γίνεται».

Μάλιστα, ο κ. Βγενόπουλος εξαπέλυσε βολές προς τον υπουργό ΥΠΟΙΚ λέγοντας πως «ο Σαρρής έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις με 17χρονο! Δεν πήγε ποτέ να δικαστεί!»

«Ο Σαρρής έχει συλληφθεί γυμνός σε μασάζ με 17χρονο Τουρκοκύπριο!», υπογράμμισε, ενώ έσπευσε να προσθέσει ότι «δεν με ενδιαφέρει η σεξουαλική του πράξη, δεν έχω τίποτα εναντίον των ομοφυλόφιλων».

Το Βήμα απάντησε σήμερα στον Ανδρέα Βγενόπουλο μέσω άρθρου του Γιώργου Βέλτσου, ο οποίος γράφει:

«Με έκπληξη άκουσα τον Ανδρέα Βγενόπουλο σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ να θέτει εμμέσως το ζήτημα της αρμοδιότητας και της ακεραιότητας του ομοφυλόφιλου (φωτογράφισε τον νυν υπουργό Οικονομικών της Κύπρου).

Για το πρώτο (την αρμοδιότητα) ο Κέυνς θα στριφογυρίζει στον τάφο του.

Για το δεύτερο (την ηθική) ο Μέγκελε θα ένιωθε καλυμμένος.

Και είναι κρίμα που δεν συνεχίστηκε αυτή η τηλεοπτική τεχνολογία της ανωμαλίας.

Θα καταλαβαίναμε φερ’ ειπείν γιατί η πρώτη μορφή του τέρατος στην νεωτερική ιστορία, είναι το πολιτικό τέρας».

The post BHMA εναντίον Βγενόπουλου που είπε ότι ο Σαρρής έχει συλληφθεί γυμνός σε μασάζ με 17χρονο Τουρκοκύπριο appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα