Aπό σερβιτόρα στα εξώφυλλα περιοδικών!

Το παραμύθι της Σταχτοπούτας σε σύγχρονη έκδοση θυμίζει η ζωή της. Η Τζέιμι Τσανγκ, μια πανέμορφη, σέξι ηθοποιός με καταγωγή από την Κορέα, βρέθηκε στα σαλόνια του Χόλιγουντ και στα εξώφυλλα περιοδικών έχοντας ξεκινήσει από...
μπαρ όπου δούλευε ως σερβιτόρα.

Η ζωή της άλλαξε εντελώς τυχαία όταν ενώ εργαζόταν στο μπαρ «Tremors», στο Ρίβερσάιντ της Καλιφόρνιας, έγινε κάστινγκ για συμμετοχή
στο «The Real World: San Diego», ένα από τα πιο μακροχρόνια ριάλιτι του MTV. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής εντυπωσιάστηκαν μόλις την είδαν. Η νεαρή κοπέλα είναι από τις γυναίκες που δεν περνούν απαρατήρητες.

Τη ρώτησαν αν θα ήθελε να συμμετάσχει και εκείνη δέχτηκε. Την επέλεξαν αμέσως κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για τα παλτό. Αρχικά έλαβε μέρος σε τηλεοπτικές σειρές μεγάλης τηλεθέασης και στη συνέχεια σε ταινίες διάσημων σκηνοθετών.

Η ταινία της «Dragonball Evolution» όταν προβλήθηκε, στις 10 Απριλίου του 2009, συνέπεσε με τα 26α γενέθλιά της. Φέτος η Τσανγκ αντικατέστησε την Εμα Στόουν στην ταινία «Sucker Punch», και πάλι από τύχη, αφού η τελευταία αποσύρθηκε λόγω διαφωνιών με τον σχεδιασμό της ταινίας.

Τώρα, η καλλονή με τα ασιατικά χαρακτηριστικά θα ποζάρει ξανά στο κόκκινο χαλί ως πρωταγωνίστρια, στην πρεμιέρα της ταινίας «Μια νύχτα στο μουσείο 2», που βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 26 του μήνα.

Εκτός όμως από το σινεμά υπάρχει και ο φωτογραφικός φακός. Η Τσανγκ ξέρει να στέκεται μπροστά του. Στο τελευταίο shooting κλείνει το μάτι στους αναγνώστες του αντρικού περιοδικού «Esquire», σε μια σούπερ αισθησιακή φωτογράφηση με δαντελένια και animal print εσώρουχα.




Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα