11χρονος μαθητής στις ΗΠΑ πήγε στο σχολείο με όπλο στην τσάντα για προστασία

Φοβούνται πλέον και τη σκιά τους μαθητές, γονείς και καθηγητές στις ΗΠΑ μετά το μακελειό στο δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ, καθώς τα ανησυχητικά περιστατικά οπλοφορίας από ανήλικους συνεχίζονται.

Με ένα όπλο στην τσάντα του πήγε στο σχολείο ένας 11χρονος μαθητής, ο οποίος όπως είπε στους έντρομους διευθυντές, όταν αυτοί το ανακάλυψαν, το είχε μαζί του για να προστατεύσει τον εαυτό του στο ενδεχόμενο που συνέβαινε κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στο σχολείο του Κονέκτικατ.

Αμέσως

έσπευσε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε το αγόρι με την κατηγορία της κατοχής επικίνδυνου όπλου και της επιθετικής συμπεριφοράς, έπειτα από μαρτυρίες συμμαθητών του ότι τους απείλησε με το πιστόλι.

Το πιστόλι εντοπίστηκε στα πράγματα του 11χρονου όταν συμμαθητές του στο δημοτικό σχολείο Γουέστ Κερνς του Σολτ Λέικ ενημέρωσαν σχετικά τους δασκάλους και διευθυντές, οι οποίοι βρήκαν ένα άδειο περίστροφο μαζί με σφαίρες.

Κατά την ανάκριση, ο μαθητής δήλωσε ότι το όπλο του το είχαν δώσει οι γονείς για προστασία, οι οποίοι όμως από την πλευρά τους το αρνήθηκαν.

Το αγόρι θα δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων την Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα