Υπάρχει λίστα του ΣΔΟΕ με πολιτικούς στα χέρια Στασινόπουλου. Γι’ αυτό και ξέρει τι λέει.

Ο νέος διοικητής του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος, είναι σοβαρός, μεθοδικός και καταρτισμένος. Γι’ αυτό και είχε το τσαγανό να παρέμβει στην λιστολογία και τα ραβασάκια που διέρρεαν από τα απομεινάρια Καπελέρη – Διώτη, Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλου.
Για τους πρώην διοικητές, ειδικά για τον κύριο Καπελέρη, το μέλλον δεν προβλέπεται καθόλου ευχάριστο, ενώ εάν ποτέ το πολιτικό σύστημα θελήσει να διασωθεί, και ο κύριος

Παπακωνσταντίνου θα έλθει αντιμέτωπος με τα πεπραγμένα του.
Η λιστολογία λοιπόν, δεν ήταν τίποτε άλλο από στοχευμένες διαρροές παρακρατικού χαρακτήρα από αυτά τα απομεινάρια, που στην καλύτερη περίπτωση ήταν “ληγμένες” υποθέσεις αν και εμείς τις θεωρούμε ξεκάθαρα χαλκευμένες.
Ονόματα (π.χ. κουμπάρων) αφαιρέθηκαν, ενώ εμφανίστηκαν κάποια άλλα (Καμμενος, Ν.
Κακλαμάνης, Χρυσοβελώνη) που δεν υπάρχουν.
Ο Στ. Στασινόπουλος λοιπόν, γνωρίζοντας ακριβώς τι κατάσταση παραλαμβάνει, φρόντισε να απαιτήσει την λίστα με όλες τις τρέχουσες έρευνες για πολιτικά πρόσωπα. Λες και το ήξερε.
Η λίστα λοιπόν ήλθε στα χέρια του στις 30 Αυγούστου με το συνοδευτικό που παραθέτουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που το νυν αφεντικό του ΣΔΟΕ ήταν ξεκάθαρος στις απαντήσεις του.
Να σημειώσουμε ότι τα πρόσωπα που αναφέρονται στην λίστα, δεν είναι “ένοχοι”, αλλά υπό διερεύνηση. Να σημειώσουμε επίσης ότι υπάρχουν ονόματα εκτός λίστας, όπως συγγενικά πρόσωπα ισχυρότατων πολιτικών που θα μπουν στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ αφού βρίσκονται στην λίστα Φαλσιανί. Η λίστα που έγινε “μπαλάκι” από τους κκ Καπελέρη και Διώτη, κατ’ εντολήν των πολιτικών τους προϊσταμένων.
Εκεί είναι τα μεγάλα λαυράκια αφού οι μεγαλοαπατεώνες ξέρουν πολύ καλά να κρυφτούν ή να εξασφαλίζουν κάλυψη από τους ντόπιους ελεγκτές.
Να είστε σίγουροι ότι αυτά τα ονόματα θα έλθουν σύντομα στην επιφάνεια, όση διακομματική ομερτά και αν έχει επιβληθεί.
Το συνοδευτικό της λίστας είναι αυτό:


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα