ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ: ΜΠΑΤΕ… ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ

22:02 2/2/2012 - Πηγή: Olympia

Έχετε υπογράψει κάποια συμφωνία με τους Τουρκους κύριε Παπανδρέου; Μας το φυλάτε για έκπληξη;

Γράφει η Ανακόντα

Εδώ και δύο χρόνια οι αρμόδιοι ΔΕΝ έχουν δημιουργήσει την προβλεπόμενη Μονάδα Στρατηγικής Υποστήριξης (σχεδιασμού και διαχείρισης).

Εδώ και ένα χρόνο οι αρμόδιοι ΔΕΝ έχουν ενεργοποιήσει την ΕΔΕΥ Α.Ε. για να υλοποιήσει τη στρατηγική με προβλεπόμενο τρόπο.

Κλείνουν το ΙΓΜΕ, δεν έχουν μερημνήσει για την ασφάλεια των πληροφοριών, διαπραγματεύονται μυστικά σε πολιτικό επίπεδο.

Γιατί άραγε;

Η

απάντηση είναι απλή: Για να αφήσουν χώρο και χρόνο στην Τουρκία!

Η Τουρκία “δημιούργησε μια ειδική ομάδα στη ΜΙΤ για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων πληροφοριών περί υδρογονανθράκων, όχι μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και στα υπόλοιπα κράτη της Ανατολικής Μεσογείου, όπως το Ισραήλ, το Λίβανο, τη Συρία, την
Αίγυπτο κ.λπ. Η ομάδα αυτή υπάγεται στο τμήμα Στρατηγικών Πληροφοριών της Διεύθυνσης Πληροφοριών Εξωτερικού, ενώ κρίνεται σκόπιμο να τονισθεί η ιδιαίτερη βαρύτητα που δίδεται από την τελευταία αναδιοργάνωση της ΜΙΤ στις πληροφορίες εξωτερικού.

Τούρκοι επιστήμονες παρουσιάζουν τις τουρκικές θέσεις για τα προβλήματα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου στα πλαίσια διεξαγωγής συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων κ.λπ. στα μεγάλα αστικά κέντρα της Τουρκίας και των κατεχομένων. Μεταξύ των επι-
στημόνων αυτών περιλαμβάνεται ο Salih Saner καθηγητής στο πανεπιστήμιο των κατεχομένων, ο Ali Karamahmut Λέκτορας στις τουρκικές Ακαδημίες Πολέμου, ο Omer Sahinturk, σημαντικό στέλεχος του τουρκικού Γεωλογικού Φορέα, ο καθηγητής Sertac Hami Baseren του πανεπιστημίου της Άγκυρας κ.λπ.”

Πηγή: http://www.geostrategy.gr/pdf/20120129%20Turks%20&%20East%20Mediterranean.pdf

Συμπέρασμα: κάποιοι, ήτοι ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και πολιτικοί, παρόλο που γνωρίζουν πλήρως τί μπορούν και οφείλουν να πράξουν, εφαρμόζουν στην πράξη το δόγμα ‘είναι μάταιο, αφέσου’, επιτρέποντας ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ στην Τουρκία να δημιουργήσει τετελεσμένα εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων.

Ξέρετε πώς λέγεται αυτό νομικά;


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα