Ξεκίνησαν οι μεταβατικές συσκέψεις της μεταβατικής κυβέρνησης

Μετά το σαββατοκύριακο, πουρνό – πουρνό πιάνουν δουλειά εκεί στην μεταβατική κυβέρνηση.

Η πρώτη εβδομάδα του οικονομικού επιτελείου ξεκίνησε με δύο συσκέψεις για την κατάρτιση του προϋπολογισμού και του νέου φορολογικού νομοσχεδίου πριν ακόμα λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης

Ο Ευ. Βενιζέλος πραγματοποιεί σύσκεψη από τις 9 το πρωί με σημείο αιχμής το νέο προϋπολογισμό, ο οποίος θα πρέπει να κατατεθεί στη Βουλή το αργότερο μέχρι την επόμενη

Δευτέρα.

Επόμενος σταθμός στο πρόγραμμα, η σύσκεψη στις 12 το μεσημέρι με αντικείμενο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Θεωρητικά, αυτό το νομοσχέδιο θα έπρεπε να είχε κατατεθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά τελικά θα μεταφερθεί για το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Ο Ευ. Βενιζέλος θα έχει και μια ακόμα σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο, εν όψει των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης σήμερα το απόγευμα.

Ξεκινά σήμερα στις 19.00 η τριήμερη διαδικασία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στην ολομέλεια της Βουλής.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη το μεσημέρι με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι ο νέος προϋπολογισμός να κατατεθεί το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα στη Βουλή, αλλά και το νέο φορολογικό να έχει ψηφισθεί έως το Μάρτιο.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα