«Βόμβα» Κουβέλη απόψε στο newsbomb

15:18 30/5/2012 - Πηγή: Olympia

Η αποκλειστική συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη στον Κώστα Χαρδαβέλλα.«Βόμβα» πολλών μεγατόνων που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό της χώρας και την εικόνα της επόμενης μέρας των εκλογών, ρίχνει απόψε μέσα από το newsbomb το βράδυ ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, που σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις,

θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία κυβέρνησης συνεργασίας.

Στην αποκλειστική συνέντευξή του στον Κώστα Χαρδαβέλλα που θα προβληθεί στις 9μμ. απόψε από το web tv του newsbomb, ο κ. Κουβέλης αποκαλύπτει τα πολιτικά του σχέδια και τους στόχους της ΔΗΜΑΡ για την επόμενη μέρα και απαντάει σε πολλά κρίσιμα ερωτήματα όπως:

Ποια κυβέρνηση συνεργασίας θα στηρίξει στις 18 Ιούνη;Αν θα συνεργαστεί με τους «αφερέγγυους πολιτικούς» όπως έχει χαρακτηρίσει τους Σαμαρά και Βενιζέλο.Αν όρος για συμμετοχή του σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι και η συμμετοχή σε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.Τι θα κάνει αν κληθεί από τα κόμματα να αναλάβει πρωθυπουργός ορισμένου χρόνου.Αν πιστεύει ότι το πολιτικό πρόβλημα της χώρα θα λυθεί στις 17 Ιούνη ή θα πάμε σε τρίτες εκλογές και άλλα πολλά.

Η συνέντευξη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στον Κώστα Χαρδαβέλλα διαμορφώνει ένα νέο «παζλ» πολιτικών εξελίξεων και προδιαγράφει το σκηνικό της επόμενης μέρας των εκλογών.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη του κ. Κουβέλη, στην τηλεόραση του newsbomb θα ανοίξει μία ζωντανή συζήτηση για την έκθεση-σοκ της Εθνικής Τράπεζας σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή.

Στην εκπομπή έχουν κληθεί ο Πάνος Τριγάζης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Καντερές από τη ΝΔ, ο Πέτρος Πετρίτης από το ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Κουράκος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η Διαμάντω Μανωλάκου από το ΚΚΕ και οικονομικοί αναλυτές.

Σε όλη τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, ο Χάρης Λαζαρόπουλος θα βρίσκεται σε επαφή με το κοινό για να εισάγει στην εκπομπή ερωτήματα και παρατηρήσεις.

newsbomb.gr


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα