Τρόμος στον Γαλαξία από το χημικό οπλοστάσιο του Άσαντ!

21:02 14/7/2012 - Πηγή: Olympia

Κόλαφος τα ρεπορτάζ του Αλφα και του Μεγκα, συγκλονίζουν την Ανδρομέδα που ενημερώθηκε ότι ο Άσαντ ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα ενάντια στους εξεγερμένους μαχητές του φωτός.
Μόνο Αλλάχ Ουάκμπαρ δεν είπε ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα Νίκος Μάνεσης, που κυριεύθηκε από την ιερή οργή στο άκουσμα της είδησης.
Η ανησυχία δεν είναι καθόλου αβάσιμη, αφού οι κάτοικοι του Άλφα Κένταυρος ακόμα νιώθουν τις συνέπειες του χημικού πολέμου που εξαπέλυσε

ο Σαντάμ. Στο διάστημα βεβαίως, αφού στην Γη δεν βρέθηκε ούτε Ιρακινό Αροξόλ.
Την ίδια στιγμή, τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν εικόνες ημίγυμνων μουσάτων ως “νεκρών αμάχων”, κατά τα πρότυπα του Κοσσυφοπεδίου. Όπου οι νεκροί δολοφόνοι ισλαμοφασίστες γδύνονταν άρον άρον για να παρουσιαστούν στην διεθνή κοινότητα ως
“άμαχοι”.
Ίδια ιστορία, ίδια Κλίντον, ίδια Γερμανία. Το ποιός θα είναι ο επόμενος, το γνωρίζουμε. Οι Τούρκοι ανθρωπιστές ήδη άρχισαν να διαμαρτύρονται διότι ο λόγος αγάπης του προφήτη δεν διδάσκεται σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, ενώ στην Κω και στην Ρόδο ο τουρκικός πληθυσμός βασανίζεται από τον αλήτη τον Στυλιανίδη. Που δεν δίνει την ιθαγένεια αυτόματα σε όποιον δηλώνει ότι γεννήθηκε στην Καμπούλ. Όπως είχε οραματισθεί ο Ιωάννης Ραγκούσης, εκλεκτός του άλλου μεγάλου “οραματιστή”

ΥΓ. Την Κλίντον την είδατε πως πόζαρε, με τι καμάρι δίπλα στον ισλαμοφασιστα στην Αίγυπτο; Το ότι ο Μορσι θέλει να νομιμοποιήσει τον ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων γυναικών κατά την Σαρία που είχε απαγορεύσει ο Μουμπάρακ προφανώς την χαροποίησε. Ζήτω η δημοκρατία!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα