ΤΩΡΑ. Εκκένωση του προξενείου των ΗΠΑ, στο Βερολίνο. Πυρ κατά διαδηλωτών στην Υεμένη…

16:43 13/9/2012 - Πηγή: Olympia

Τα γεγονότα τρέχουν… και δεν είναι καλές ειδήσεις αυτές για τον Ομπάμα που ήθελε να φτάσει χωρίς αναταραχές στα “εξωτερικά” του μέχρι τις εκλογές. Αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από την “τέως???” υπερδύναμη. Προς το παρόν μόνο κάποιες δηλώσεις και αποστολή στρατιωτών προς φύλαξη ζωτικών στόχων.

ΒερολίνοΆγνωστος άφησε μπροστά στην είσοδο του Τμήματος θεωρήσεων ένα ύποπτο πακέτο. Στο σημείο εργάζονται ειδικές υπηρεσίες.
Προς
το παρόν, το περιστατικό αυτό δεν συνδέεται με τις αναταραχές που έχουν ξεσπάσει στις αραβικές χώρεςΥεμένηΔιαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ. Έσπασαν τα τζάμια του κτηρίου και προσπάθησαν να εισβάλλουν στο έδαφος της πρεσβείας.Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, οι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητα με διπλωματικές πινακίδες. Οι διαδηλωτές είναι δυσαρεστημένοι από την κυκλοφορία μιας αμερικανικής κινηματογραφικής ταινίας, η οποία προσβάλλει τα αισθήματα των μουσουλμάνων.
Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και σε άλλες αραβικές χώρες. Σήμερα στην Αίγυπτο, διαδηλωτές επιτέθηκαν στην πρεσβεία των ΗΠΑ, στο Κάιρο.
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα