Τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο “επιστράτευσε” ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

03:42 3/5/2012 - Πηγή: Olympia

Τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο “επιστράτευσε” ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς τα τελευταία κρίσιμα εικοσιτετράωρα. Ο κ. Μιχαλολιάκος μάλιστα “χτυπά” στην καρδιά περιοχών που κόμματα που έχουν αποχωρήσει από την κεντροδεξιά πλαγιοκοπούν ψηφοφόρους της ΝΔ.
Ο

κ. Μιχαλολιάκος, πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και για πολλές τετραετίες βουλευτής Α Πειραιά και νήσων χθες μίλησε στο Γαλαξίδι, σήμερα στην Χαλκίδα, αύριο θα πάει στις
Σέρρες και την παρασκευή σε Πύργο και Καλαμάτα.
Ο κ. Μιχαλολιάκος στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε:
“Δεν έρχομαι εδώ για να ζητήσω την ψήφο σας. Οπως ξέρετε σε αυτές τις εκλογές δεν είμαι υποψήφιος. Κόμμα μου είναι ο Πειραιάς. Αλλά πάνω από όλα υπάρχει η πατρίδα μας. Και αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι η πιο κρίσιμη που δίνει η πατρίδα. Γι΄αυτό σας ζητώ με την ψήφο σας να στηρίξετε τη ΝΔ, να στηρίξετε τον Αντώνη Σαμαρά ώστε να σχηματίσει ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Με ξέρετε και σας ξέρω. Γνωρίζω ότι μιλάω σε αγωνιστές, σε ανθρώπους που έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια της παράταξης, σε πολίτες που αγαπούν την πατρίδα και τη Νέα Δημοκρατία.
Δεν ήρθα εδώ για να πω ότι δεν έχουμε κάνει λάθη στην πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια.
Και λάθη κάναμε και ανθρώπους της δικής μας παράταξης πληγώσαμε.
Αλλά αυτήν την ώρα της πιο κρίσιμης, της πιο μεγάλης αναμέτρησης δεν έχουμε την πολυτέλεια του θυμού, όσο δίκαιος και να είναι και της οργής.
Κάθε ψήφος που δεν είναι υπέρ της ΝΔ σώζει το ΠΑΣΟΚ. Και αυτό οφείλουμε όλοι να το καταλάβουμε

Φίλες και φίλοι,

Η Νέα Δημοκρατία ήταν από την αρχή στο στόχαστρο όλων.
Όπως ήμουν και εγώ όταν κατέβηκα ως υποψήφιος στον Πειραιά. Έλεγαν ότι δεν θα είμαι καν στο δεύτερο γύρο. Και ανάτρεψα όλα τα προγνωστικά και τις μετρήσεις.
Κέρδισα γιατί το πίστεψα εγώ αλλά και οι άνθρωποι που με στήριξαν.
Αυτό ζητώ και από σας. Να πιστέψετε τον αγώνα που δίνουμε μέχρι την τελευταία ώρα.
Μέχρι πριν δυο χρόνια όλοι μας είχαν ξεγραμμένους. Ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έφευγε από την εξουσία. Το αποτέλεσμα του αγώνα μας το βλέπετε. Μέσα σε δυόμιση χρόνια είμαστε πρώτη δύναμη. Είμαστε νικητές.
Αυτό όμως τους ενοχλεί. Γι΄αυτό προσπαθούν να ψαλιδίσουν την ισχυρή εντολή που ζητά ο αρχηγός μας ο Αντώνης Σαμαράς. Και βρίσκουν, δυστυχώς, πρόθυμους συμμάχους σε αυτά τα σχέδια.
Αλλά είμαστε εδώ για να τα ανατρέψουμε. Για να δώσουμε καθαρή λύση. Για να μπορέσει ο Αντώνης Σαμαράς, να βγάλει τον τόπο από τα αδιέξοδα και να λειτουργήσει ξανά η αγορά.
Να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να υπάρξουν άμεσα μέτρα για τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους χαμηλόμισθους, τους άνεργους τους αγρότες. Να αλλάξει επιτέλους το μείγμα πολιτικής που μας έφτασε στο γκρεμό.
Φίλες και φίλοι,

Ο Πρόεδρος της ΝΔ εξήγησε στο Ζάππειο και πως θα βρούμε τους πόρους και ποιες σπατάλες θα κόψουμε για να γίνουν τα παραπάνω πράξη.
Τα λεγόμενα «ισοδύναμα» μέτρα…
Η ΝΔ έχει Σχέδιο: Έξοδος από την κρίση με Ανάπτυξη.
Η Παράταξή μας παρουσίασε πλήρες πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα