Το τέλος του Μεσαίωνα (Version 1974-2011) και η αρχή του Καινούργιου.

The bondholder

φίλε Πόρτα – Πόρτα

Το άρθρο σου ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ εκφράζει αυτά πουπολύ θέλουμε για την χωρά.Συγχαρητήρια.

Κάθε φορά μας βάζουν άλλον έναεκβιασμό. Σήμερα ο Παπαχελάς είπεότι ο Παπαδημος έχει ένα μεγάλοατού- να παραιτηθεί.

Η καινούργια «κυβέρνηση» ειναιένας θίασος τσαρλατάνων που για μια καρέκλα έβαλαν στα σκουπίδιατα δήθεν πιστεύω τους. Πως μπορείκάποιος να καθίσει στο ίδιο τραπέζιδιπλά στον Πάγκαλο, Παπουτσή,Αβραμόπουλο

, Ροντουλη και νανομίζει ότι μπορεί να μας πει ότι τοκάνει για να σωθεί η χωρά.Πουλημένοι όλοι τους και αργά ηγρήγορα έχουν τελειώσει.

Και με τι θα το αντικαταστήσουμε;

Εσύ άρχισες να περιγραφείς το τιθέλουμε. Είναι μια καλή αρχή πουόλοι πρέπει να προσθέσουμε τιςιδέες μας και να φτάσουμε

σέναμανιφέστο που μια μέρα να μπει μεκάποιο τρόπο στον δημόσιο διάλογοπου θα ξεκινήσει όταν η απελπισίακαι ο φόβος που σπέρνουν φτάσειστα άκρα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη απόένα καινούργιο όνειρο και οι δικέςμας ιδέες ίσως παίξουν ένα μικρόρόλο το πώς αυτό το όνειρο θαδιαμορφωθεί. Παρακάτω κάποιεςσημειώσεις μετά που διάβασα τοάρθρο σου.

Θέλουμε μια Ελλάδα με Αξίες,Αγάπη και Γνώσεις.( Κατά τα τύχη τααρχικά αυτών των λέξεων είναι τααντίστροφα του ΓΑΠ που δεν είχεσχέση με κανένα από αυτά).

Να κυβερνάτε από ένα κίνημα που οσυνδετικός κρίκος των ανθρώπωνπου το απαρτίζουν να είναι η αγάπηγια την Ελλάδα, μια Ελλάδα πουσωστά περιέγραψες.

Να σταματήσουμε τουςδιαχωρισμούς σε δεξιούς,αριστερούς, πασόκους, κομμούνες, αλλά να ρωτάμε «είσαι ρε Για τηνΕλλάδα η Εναντίον της Ελλάδας».

Οι αντίπαλοι να γίνουν

Αυτοί που δεν έχουν Αξίες, Αγάπηκαι Γνώσεις…

Αυτοί που μισούν την νεολαία, τηνσωστή παιδεία ..και καταστρέφουν τομέλλον και το καινούργιο για να μείνει το σάπιο.

Αυτοί που δεν πιστεύουνμε ταπεινοφροσύνη ότιαυτή η χωρά μπορεί ναδείξει ξανά τον σωστόδρόμο σε μια ανθρωπότηταπου διψάει για ένα άλλοντρόπο ζωής με σωστάιδανικά.

Αυτοί που ακόμα καισήμερα προσκυνούν τουςραγιάδες και τηνκαινούργια μεγάλη πύλη..

Αυτοί που αντί νασκεφτούν τον συνάνθρωποτους εκβιάζουν η κλέβουνγια να γεμίσουν τις τσέπεςτους.( Μια μικρήπαρένθεση.. Έναςδήμαρχος στην Αμερικήκάλεσε όλους τουςμηχανικούς που επόπτευανκατασκευές δρόμων καιτους είπε « βγάζω όλουςτους μηχανισμούςελέγχους από επάνω σας.. το μονό που θέλω είναι ναθυμάστε κάθε λεπτό τηςημέρας που στον δρόμοπου εσείς αφήσατε να μηνφτιαχτεί καλά μια ημέρα τοπαιδί σας θα οδηγάγρήγορα και μια μπάρα πουέπρεπε να μπει και δενμπήκε θα του κοστίσει τηνζωή».)

Αυτοί που δεν έχουν την ευαισθησίανα καταλάβουν το παραπάνωπαράδειγμα σ’ ολους τους χώρουςτης δημόσιας και ιδιωτικής ζωής .

Αυτοί που πήραν και δενέδωσαν ( ερευνά στηνΕλλάδα σαν ποσοστό του ΑΕΠ είναι κάτω από τηνΖάμπια) αλλά τα έβαλαν σελογαριασμούς στηνΕλβετία και μετά από τ

Keywords
Τυχαία Θέματα