Το συγχρονο κουσουρι του Ελληνα

15:42 19/5/2012 - Πηγή: Olympia
Φιλοι,
Το κυριο ζητουμενο των Ελληνων με το ζητημα των δευτερων εκλογων εντεχνα δειχνει μετακινηση!!

Στις εκλογες το κεντρικο θεμα ηταν η Αντιμνημονιακη Ψηφος!
Η Μαχη δοθηκε!! κερδηθηκε!! απο το 68% του Εκλογικου σωματος!!Μνημονιο Τελος!!!

Ομως!!!!!! Μην ξεχνατε!! η Ελαφρυα μνημη της σκεψης και συνηδεισης

μαςΕιναι το συχγρονο κουσουρι του Ελληνα !!!
Ειναι ο καλυτερος συμμαχος των Εχθρων μας!!

Παρατηρηστε τωρα ,οτι απο ορισμενους και ορισμενες… το κεντρικο κυριαρχο θεμα που μας εφτασε εως εδω ….αυτο δηλαδη που παλεψαμε να καταργησουμε να ανατρεψουμε δηλαδη το καταστροφικο “Μνημονιο” χαλαρωνει σαν αντιπολιτευτικος λογος.

Μην χαλαρωνετε!!!!! αυτο ειναι το ουσιαστικο προβλημα!! η καταστροφικη δεσμευση και παραδοση της Χωρας στους Δανειστες!!!
Τωρα εμφανιζετε το δηθεν διλημα Ευρο η Δραχμη και η υποτιθεμενη μεθοδευμενη εξοδος μαςαπο την Ευρωπη-Ευροζωνη!Αυτο δηλαδη με αλλα λογια ……ειναι οτι μας τονιζουν με τα ντοπια και ξενα κολαουζα τους οτι δεν μπορουμε να σταθουμε στα ποδια μας!Μας τονιζουν οτι πρεπει για αυτους να εξακολουθησουμε να ειμαστε τα γκαρσονια της Ευρωπης!ΟΧΙ! ΟΧΙ!!!  ΟΧΙ!!      και φυσικα δεν ειμαστε στην ιδια βαρκα!!! Αυτες οι εκλογες ομως δεν ειναι η δηθεν δευτερη μαχη!! μην πλαναστε!!!Ειναι η συνεχεια ….ειναι η Μητερα των μαχων!!!

Ο απο προσανατολισμος του κοσμου και η αμβλυνση εντυπωσεων με δηθεν συσπειρωσεις και λαικες αντιστασεις ειναι οι πραγματικες συνιστωσες για να μετατοπισουν το κοινο καταγεγραμενο Εκλογικο Αντιμνημονιακο αποτυπωμα.

Οι Ελληνες εχουν επιλεξει μεσα στην Ευρωπη με το Ευρο αλλα ΟΧΙ Υποθηκευμενοι & προσκυνημενοι!!!
Αυτο το μυνημα περναει τοσο ηχηρα στο παγκοσμιο γιγνεσθαι!! Δεν χωρα καμια αμφιβολια πλεον για αυτο!!!!!
Οι Στρατηγοι και οι στρατηγικες αποδομησης της Νεας Ταξης Πραγματων, εχουν ξεκινησει τα εναλλακτικα πολυ σεναρια …..προκειμενου να προλαβουν την Εξαπλωση της Πολιτισμικης Κοινωνικης ΝοτιοΕυρωπαικης Επαναστασης στην Λιτοτητα στην Υφεση στην δηθεν Δημοσιονομικη (πληρως αποτυχημενη) Ευρωπαικη προσαρμογη!Η Ανυσυχια ειναι Εκδηλη!!Η Ελλαδα  που αντιστεκετε ειναι πρωτο θεμα παντου!!!Ειναι ολοφανερο τι συμβαινει!! Οι επισκεψεις και οι παρεμβασεις των αξιωματουχων ΕΕ& ΕΚΤ&ΔΝΤ πληθαινουν!!Τα τηλεφωνα παιρνουν φωτια και ο ψυχραιμος και ωριμος Ελληνικος κοσμος απο ακρη σε ακρη της γης εχει ξανασηκωσει το λαβαρο του Ελληνισμου!! την Ανεξαρτησια των Ελληνων!!!Αγαπητοι Φιλοι, για μια ακομα φορα μην ξεχνατε!Δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα! δεν υπαρχει δυστυχως διαλειμα!Οσο για Το κουσουρι το εχουμε μονο για τις “αντρικιες” μεταξυ μας παρεξηγησεις και το κανουμε “Φιλοτιμο” οποτε και οταν “Βαρβαροι” μας απειλουν!!!   Υπαρχουν ωστοσο τα υπολειματα του παλαιοκομματισμου των Οικογενειοκρατων και των απολιθωματων τους!!Αυτα  που ακομα και σημερα μπορουν να αλειωνουν αρχικες τοποθετησεις και η καταγγελια να γινετε επανεξεταση και επαναδιαπραγματευση!

Ετσι για να μην ξεχνιομαστε!Με εκτιμησηΚωνσταντινου .ΚωνσταντινουΑνεξαρτητος Ελληνας  Υποψηφιος στην Θεσπρωτια

Keywords
Τυχαία Θέματα