Το ρεσιτάλ υποκρισίας του Βενιζέλου και η “κόλαση του Δάντη”

20:43 2/8/2012 - Πηγή: Olympia

Μα πέστε μας έχει άδικο ο Ν. Νικολόπουλος που σήμερα το πρωί – πρωί την “έπεσε” στον κ. Βενιζέλο μέσα από τα ερτζιανά. Ούτε λίγο ούτε πολύ του έλεγε : “Πώς μπορεί να ψηφίσει τα νέα πρόσθετα μέτρα αφού μας οδηγούν στην κόλαση?”. Διαβάσαμε και στο τtwitter του νωρίς το πρωί: “Σε Ρ/Σ: “Ο Βενιζέλος

μπορεί ναναι εντός, εκτός & επί τα αυτά; Αν τα μέτρα μας οδηγούν στην κόλαση τότε ας κάνει ότι έκανα. Αλλιώς..silence!”". αλλά και στο face book του Βουλευτή δίνει την τρίτη και “χαριστική βολή” στον αμφισβητούμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ γράφοντας : ” “Θέλω να ΄΄αγιάσω΄΄ και δεν με…αφήνουν…!”
Καλημέρα σε όλους. Ρωτήθηκα από δημοσιογράφο και απάντησα: “Ο κ. Βενιζέλος είπε: ΄΄Αν
η κυβέρνηση αποδεχτεί την λήψη πρόσθετων μέτρων των 11,5 δις ως προυπόθεση της επαναδιαπραγμάτευσης τότε η πίεση της Τρόικας για νέα και περισσότερα μέτρα δεν θα σταματήσει πουθενά…΄΄, αχρήστευσε την αξία της επαναδιαπραγμάτευσης λέγοντας πως θα έχει μικρή σημασία η
παράταση του χρόνου. Αυτά όμως είχα υποστηρίξει και εγώ μετά την πρώτη και τελευταία συνάντηση μου με την Τρόικα, και ο κ. Βενιζέλος με είχε χαρακτηρίσει τοτε ως ρίψασπη.
Εάν τα νέα μέτρα μας οδηγούν στην κόλαση του Δάντη γιατί δεν παραιτείται; Μήπως πιστεύει ότι θα τα αποτρέψει ψηφίζοντας τα; Ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να είναι εντός, εκτός και επί τα αυτά…Ας διαλέξει!!!!”


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα