Το ελληνικό γένος: Η μεγάλη πρόκληση για τη νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ

20:47 23/6/2012 - Πηγή: Olympia

Tου Πλωτάρχη (ΥΙ) Ζώη Μπέχλη.ΠΝ, Ειδικού Παθολόγου

Η επιστολή αυτή γράφεται με αφορμή το δημοσίευμα με τίτλο “4 προτεραιότητες (και μία ευκαιρία) για τη νέα ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας”,
Μετά απο μια εναγώνιο προσπάθεια ενημέρωσης και νόμιμης δραστηριότητας, υπέρ των ενόπλων δυνάμεων, στις οποίες και υπηρετώ, διαπιστώνω ένα πολύ μεγάλο έλλειμα, και εξηγούμαι.
Διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο αναφέρεται

στις προτεραιότητες των ενόπλων δυνάμεων.
Πράγματι είναι σημαντικά όσα αναφέρει και είναι σημαντικά για τον οποιονδήποτε στρατό…..εθνικόή μισθοφορικό.

Αναρωτιέται όμως κανείς, για το αν εχει υποπέσει στην αντίληψη του συγγραφέα του άρθρου, το γεγόνος ότι λίαν συντόμως ο ελληνικός στρατός κινδυνεύει να μεταβληθεί ,απ’οελληνικό……σε ελλαδικό
ΔΗΛΑΔΗ απο στρατό των Ελλήνων, σε στρατό ενός κράτους εθνικά αποχρωματισμένου και ενός κάποιου χώρου που αυξάνεται ή μελλοντικά…μειώνεται.
Θα γνωρίζει άλλωστε την διαφορά μεταξύ ελληνικού και ελλαδικού ο συγγραφέας του άρθρου…..για να γίνω επεξηγηματικότερος, διά του παραδείγματος, επισημαίνω ότι οι Τούρκοι που ξεπατώσαν οι παππούδες μας με την λόγχη έως το 1913….ελλαδίτες ήταν, όχι όμως Έλληνες!

Το μέγιστο πρόβλημα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι ένα και μοναδικό…..
Ο γνωστός για την αγάπη του σε όλους εμάς τους Έλληνες , κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, σε ανύποπτο χρόνο και μη νοιώθοντας την ανάγκη προφανώς να ενημερώσει ή να ζητήσει την γνώμη, ας πούμε της δημοκρατικής εθνικής αντιπροσωπείας(ΒΟΥΛΗΣ), αλλά ούτε και της τότε στρατιωτικής ηγεσίας (ή μήπως τους ρώτησε και συμφώνησαν;), η οποία απαρτιζόταν απο τους κυρίους ΓΙΑΓΚΟ,ΦΡΑΓΚΟ, ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ, ΓΚΛΟΚΟΖΑ σε κάποιο διάλειμμα των σοβαρών του ενασχολήσεων ως ΥΕΘΑ,αφαίρεσε απο τις εισαγωγικές εγκυκλίους των στρατιωτικών σχολών ,την προϋπόθεση του ελληνικού γένους.
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ…….
Εχουμε δηλαδή μια ευθεία επίθεση κατά του ελληνικού γένους και των γηγενών αυτοχθόνων αυτού του τόπου και αυτού του γένους….του ελληνικού γένους.
Αυτό επισημάνθηκε απο εν αποστρατεία αξκούς σε εξώδικό τους προς τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ο οποίος μάλλον δεν έχει πρόβλημα…….ο καθείς μπορεί να υποθέσει την εύλογη αιτία, εγώ δυσκολεύομαι να την καταλάβω….αλλά και προς την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων η οποία μάλλον ….δεν ασχολήθηκε γιατί είχε άλλα σοβαρότερα ζητήματα να επιλύσει.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το σχετικό εξώδικο http://ministeexousia.blogspot.gr/2011/04/blog-post_05.html

Η συγκεκριμένη μεθόδευση, νόθευσης των αρχικών εγκυκλίων, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην παράδοση της διοίκησης των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ σε 20 χρόνια απο τώρα, στα χέρια αλλογενών, δηλαδή τα τέκνα των πακιστανών, μπαγκλαντεσιανών, αφρικανών και γιατι όχι και τούρκων(και αυτοί άνθρωποι είναι),που σύμφωνα με το έκτρωμα ΝΟΜΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ θα γεννηθούν 10 μέτρα μέσα απο την ελληνοτουρκική μεθόριο, θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν αρχηγοί τω

Keywords
Τυχαία Θέματα