ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ.

01:37 16/9/2012 - Πηγή: Olympia

http://www.youtube.com/embed/EqwkisojnSc

Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, με μία συγκλονιστική ομιλία, εξαπόλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι απέδρασε ως φυγάς από τη Θεσσαλονίκη, αφού δεν μπόρεσε να αντέξει την πολιτική απάτη με την οποία υφάρπαξε την ψήφο του Ελληνικού Λαού

την 17η Ιουνίου 2012 και δεν τόλμησε να σταθεί στο βήμα του ΒΕΛΙΔΕΙΟΥ και να κοιτάξει στα μάτια το ακροατήριο.
Τον κατονόμασε ως πολιτικό απατεώνα που απομυθοποίησε σε 2 μόλις μήνες, όλες τις προεκλογικές του εξαγγελίες για το ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙΙ, τα 18 Μέτρα για την Οικονομία, τη δήθεν Αναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και τη μία και μόνη Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο.
Και πέταξε το γάντι στον κ.ο Σαμαρά, αποκαλώντας τον άξιο διάδοχο του συμφοιτητή του Γιώργου Παπανδρέου, αφού αγωνίζεται να τον διασώσει, αρνούμενος να υπογράψει την πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο.
Στη συνέχεια τον αποκάλεσε άξιο πελάτη της Λίστας ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ, αφού η πρώτη πολιτική απόφαση που έλαβε ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος ήταν η παράνομη υπογραφή του Συμβιβασμού με τη SIEMENS.
Και τον χαρακτήρισε άξιο υπηρέτη του Τραπεζικού Συστήματος και των υπαλλήλων της ΤΡΟΪΚΑ, αφού διόρισε Τραπεζίτη Υπουργό Οικονομικών, τον κ.ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, για να συνεχίσει τις αδιέξοδες πολιτικές των Μνημονίων.
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ μίλησε για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον Ελληνικό Λαό, ένα ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ όπως τόνισε, με όλους τους Πολίτες, για να συγκροτήσουμε όλοι μαζί μια πραγματική Ελληνική Κυβέρνηση, που θα ανακτήσει την Εθνική μας Ανεξαρτησία και θα μας θα απαλλάξει από τα Μνημόνια και τις Επονείδιστες και Αντισυνταγματικές Δανειακές Συμβάσεις.
Επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι το πρόγραμμα της Ελλάδας δεν βγαίνει και ότι το Μνημόνιο σύντομα θα καταρρεύσει, ενώ επεσήμανε ότι όπως ήταν γνωστή η αποτυχία του 1ου Μνημονίου στο Γ. Παπανδρέου, έτσι ακριβώς, κατά τον ίδιο τρόπο, είναι σήμερα γνωστή και προεξοφλημένη η αποτυχία του 2ου Μνημονίου στον κ.ο Αντώνη Σαμαρά.
Υπενθύμισε ότι τα Μνημόνια δεν δημιουργήθηκαν για να πετύχουν, αφού είναι εξ’ αρχής γνωστή και προσχεδιασμένη η αποτυχία τους, επικαλούμενος και την πρόσφατη επιβεβαίωση ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ και κάνοντας αναφορά στον προσωπικό του Δικαστικό Αγώνα, που οδήγησε τη δικογραφία για το Μνημόνιο στη Βουλή.
Υπογράμμισε ότι ο στόχος της εφαρμογής του Μνημονίου είναι η εκχώρηση της Οικονομικής Κυριαρχίας της Ελλάδας στους Δανειστές.
Ότι το Μνημόνιο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στη Χρεοκοπία και ότι οδήγησε την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις κατάταξης της Παγκόσμιας Ανταγωνιστικότητας αφού, με την εφαρμογή του, η Ελλάδα έχασε τα τελευταία 2 χρόνια 32 θέσεις στην Παγκόσμια Κατάταξη Ανταγωνιστικότητας.
Κατηγόρησε τον κ.ο Σαμαρά ότι συμπεριφέρεται σα να ήταν Πρωθυπουργός άλλης χώρας,αφού κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ επανέλαβε τα γνωστά ψέματα για τη δήθεν βελτίωση της Ελληνικής Αντα
Keywords
Τυχαία Θέματα