Θα είμαστε παρόντες μέσα στη Βουλή, θα είμαστε παρόντες σε κάθε νομό, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό και σε κάθε νησί. Η φωνή μας θα είναι η φωνή του ελληνικού λαού.

19:06 25/7/2012 - Πηγή: Olympia

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, καλημέρα. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα συνεδριάζει πάλι στην Αθήνα, στη Βουλή. Ισχύει η δέσμευσή μας οι κοινοβουλευτικές ομάδες να γίνονται εκτός Αθηνών, αλλά όπως έχετε δει δυστυχώς, η κυβέρνηση και οι συγκυβερνώντες έχουν επιλέξει ένα μήνα μετά την ψήφιση της κυβέρνησης

και τις προγραμματικές δηλώσεις να έχουν απενεργοποιημένη τη Βουλή.

Δεν έχει αρχίσει καν ούτε στοιχειωδώς ο κοινοβουλευτικός έλεγχος. Πρόκειται για μία κυβέρνηση η οποία ουσιαστικά έχει καταρρίψει κάθε προεκλογική της ανακοίνωση, μία κυβέρνηση τριών κομμάτων οι βουλευτές της οποίας φοβισμένοι δεν βγαίνουν ούτε καν στα τηλεοπτικά παράθυρα. Πρόκειται για μια κυβέρνηση που δεν έχει ετοιμάσει ούτε ένα νομοσχέδιο και ουσιαστικά έχει βάλει τη Βουλή σε δεύτερη μοίρα.

Το Κοινοβούλιο που αποτελεί την καρδιά της Δημοκρατίας παραμένει ανενεργό. Περιμένουν να εκτελέσουν τις εντολές της τρόικας. Δεν έχουν το θάρρος να καταθέσουν ούτε ένα σχέδιο νόμου, εάν δεν πάρουν την εντολή από την τρόικα.

Την εντολή από εκείνους που πραγματικά εξουσιάζουν σήμερα την πατρίδα μας. Έχουμε μια εκλεγμένη κυβέρνηση που δε γιόρτασε χθες ούτε καν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Σε μια χώρα οι κυβερνήσεις εκλέγονται, εδώ μια ξένη τρόικα επιβάλει τους νόμους του κράτους, τη διακυβέρνηση του τόπου, καταργώντας της εθνική κυριαρχία, καταργώντας ακόμα και το δημοκρατικό πολίτευμα. Βρισκόμαστε λίγες ημέρες μετά τις εκλογές και ουσιαστικά έχουν ανατραπεί όλα εκείνα τα οποία προανήγγειλαν. Ο κ. πρωθυπουργός στην χθεσινή Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποίησε και παρότρυνε τους βουλευτές να λένε την αλήθεια. Ποια αλήθεια; την αλήθεια που ο ίδιος ανέτρεψε. Αποτελεί παρελθόν πλέον η λέξη επαναδιαπραγμάτευση.

Η επαναδιαπραγμάτευση μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μπήκαν τα 18 σημεία με τα οποία υπέκλεψε την ψήφο του Ελληνικού λαού ο κ. Σαμαράς. Όπως στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μπήκαν το Ζάππειο1, το Ζάππειο 2 και το Ζάππειο 3.

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μπήκαν οι ψεύτικες υποσχέσεις οι οποίες παρέσυραν τον ελληνικό λαό να επιλέξει τα κόμματα που παίρνουν μέρος σε αυτό το θίασο, εναλλάσσονται οι πρωταγωνιστές με τους κομπάρσους και παραδίδει ο ένας στον άλλον μια κυβέρνηση που εκτελεί τα σχέδια μιας τρόικας η οποία δημιουργήθηκε προκειμένου να αρχίσει η κρίση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Υπάρχει μια συγκυβέρνηση η οποία έχει φτάσει στο σημείο πλέον να αναιρεί την ίδια την εθνική κυριαρχία του κράτους. Βλέπουμε ότι το ρόλο της Βουλής τον έχουν αποκτήσει τα κανάλια.

Τα κανάλια τα οποία ουσιαστικά αποτελούν και τα εργαλεία προκειμένου να επικοινωνούν με τον ελληνικό λαό. Τα τηλεοπτικά κανάλια που λειτουργούν χωρίς άδειες και τα οποία εντελώς φασιστικά αποκλείουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ακόμα και από τα πάνελ. Είναι ενδεικτικό ότι δέχθηκα πρόσκληση από το Μεγάλο κανάλι για να συμμετέχω σ

Keywords
Τυχαία Θέματα