Θα ανοίξουν τα στόματα;

Στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός νοσηλεύεται από αργά χθες το βράδυ ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του στην υπόθεση της Proton Bank και σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί που θα μεταχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν για πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια, έκριναν ότι δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας προκειμένου να παραμείνει. Ωστόσο, ο επιχειρηματίας φέρεται να επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και τελικώς μεταφέρθηκε

το βράδυ στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Δαφνί. Οι γιατροί στο ΨΝΑ έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι να παραμείνει για παρακολούθηση και τελικά μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Νωρίτερα ο επιχειρηματίας απολογήθηκε ενώπιον της 2ης Ειδικής Ανακρίτριας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης
αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι ο έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος πάνω στον οποίο βασίζονται τα πορίσματα σε βάρος του είναι λάθος. «Η παρούσα ποινική διαδικασία σε βάρος μου στηρίχτηκε σε ένα διάτρητο, αντιφατικό και εντελώς προκατειλημμένο πόρισμα ελέγχου που συντάχθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος, Πρόκειται για κλασική περίπτωση δυσμενούς επιλεκτικής μεταχείρισης. Πολύ πριν μου απαγγελθεί ποινική κατηγορία είχα επιστήσει με ειδική οικονομοτεχνική πραγματογνωμοσύνη την προσοχή της δικαιοσύνης στα κραυγαλέα σφάλματα του πορίσματος. Αγνοήθηκε παντελώς» ανέφερε ο επιχειρηματίας.

«Μολονότι όπως όλοι γνωρίζουν έχω σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που καθιστά κατά καιρούς αναγκαία την νοσηλεία μου στο εξωτερικό, επέστρεψα στη χώρα μου αμέσως μετά την κίνηση της ποινικής διαδικασίας σε βάρος μου προκειμένου να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση της δικαιοσύνης. Εμφανίστηκα πάντοτε, όπου και όποτε τούτο μου ζητήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών , ενώ είμαι γνωστής διαμονής και ουδέποτε επιχείρησα να διαφύγω στο εξωτερικό» υπογράμμισε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης που επανέλαβε την πρόταση του να επιστρέψει τα 160 εκατ. ευρώ.

real.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα