Θα …αναστήσουμε τους πεθαμένους;

17:42 9/2/2012 - Πηγή: Olympia
Ηρθε  η ώρα ο Αντωνης σαμαρας
να απευθυνθεί με  διάγγελμα
στον ελληνικό λαό λέγοντας του
επιτέλους όλη την αλήθεια…

ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ
[email protected]

Τελικά είναι να απορείς από τη μια με την υπομονή των ανθρώπων της Νέας Δημοκρατίας και από την άλλη με το θράσος του Γιώργου Παπανδρέου και του …Ιζνογκούντ (του ΠΑΣΟΚ) Ευάγγελου Βενιζέλου.
Οι άνθρωποι αυτοί αφού το πρωί κανακεύουν  

την ΝΔ  για να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση-έκτρωμα Παπαδήμου, το βράδυ «σεληνιάζονται» και αρχίζουν να δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Αποκαλύπτoντας τα σχέδια και τους στόχους τους. Υβρίζουν, παραποιούν την αλήθεια και αποθρασύνονται από την ανοχή που τους δείχνει η κεντροδεξιά. Δεν εγκαταλείπουν με τίποτε την εξουσία και συμπεριφέρονται ως επιβήτορές της. Αφού πρώτα υπέγραψαν μια συμφωνία –με προεξέχοντα τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο,  που μιλούσε για συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκλογών, από την επομένη ημέρα βάλθηκαν να την ακυρώσουν με διάφορα προσχήματα. Τώρα έχουν το θράσος να λένε ανοικτά ότι θέλουν να μείνει αυτή η κυβέρνηση μέχρι το… 2013. Για να ξεπλύνουν και άλλο τις εγκληματικές τους ευθύνες. Για να μπορέσουν να βγουν πάλι στους δρόμους για να υποσχεθούν ότι «λεφτά υπάρχουν». Κούνια που τους κούναγε. Δεν ακούνε αλήθεια  την οργή του κόσμου?
Κοντά τους  βέβαια (όπως πάντα!) τα …εξαπτέρυγα του Σημιτισμού που βγήκαν πάλι στον αφρό και στήνουν το σκηνικό για τη δημιουργία «νέου» κόμματος  μεταρρυθμιστών (από όλα τα κόμματα)  που θα …σώσει την πατρίδα όπως κάνει αυτή την στιγμή ο Λουκάς Παπαδήμος και η παρέα του.
Αυτό είναι το βρόμικο σχέδιό τους. Να ελέγξουν την επόμενη ημέρα με κάθε τρόπο, ώστε να υλοποιήσουν μέχρι κεραίας τα σχέδια των εντολέων  τους.
Αυτές λοιπόν τις κρίσιμες ώρες πιστεύω ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Αντώνης Σαμαράς οφείλει να απευθυνθεί με ένα διάγγελμα προς τον απελπισμένο ελληνικό λαό. Αυτός είναι (και το ξέρει καλά!) ο μοναδικός  σύμμαχος του.
Να βγει  να του μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας. Να του πει για το «μεγάλο ναι και το μεγάλο όχι» για τη σωτηρία της χώρας. Να του εξηγήσει  ποια θα είναι η επόμενη ημέρα αν ο τόπος μείνει στο ευρώ ή αν θα επιστρέψει  στη δραχμή. Με πραγματικά στοιχεία. Έχει και τη γνώση και τη δύναμη να το πράξει. Το οφείλει εκτός από την παράταξη, στην πατρίδα αυτό το διάγγελμα ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Και είναι ο μόνος που μπορεί να το πραγματοποιήσει με αξιοπιστία. Εδώ και δυο χρόνια ότι έχει πει επιβεβαιώθηκε – δυστυχώς -  μέχρι κεραίας. Ακόμη και οι «δάνειες δυνάμεις» της σκληρής Γερμανίας συμπεριλαμβανομένης , χρησιμοποιούν  τα επιχειρήματά του για μια διαφορετική  «συνταγή».
Να βγει λοιπόν ο κ. Αντώνης Σαμαράς και να μιλήσει καθαρά και ξάστερα  για τις όποιες  αποφάσεις (εύκολες η δύσκολες) έλαβε . Να κοιτάξει τον κόσμο  στα μάτια και να του μιλήσει στην καρδιά και στο νου.
Η οργισμένη   αυτές τις δύσκολες ώρες περιμένει να ακούσουν επιτέλους την αλήθεια. Διότι σε αντίθετη περίπτωση θα καταφέρει η μεγάλη κεντροδεξιά 
Keywords
Τυχαία Θέματα