Τα έγγραφα – ντοκουμέντα για την μεθόδευση της διοίκησης του ΤΤ στην Θεσσαλονίκη, προς όφελος της οικογενείας. Τεράστια η ζημία για το ίδρυμα.

Τεράστια η ζημία του ιδρύματος από την σκανδαλώδη μίσθωση όλα τα έγγραφα ντοκουμέντα. Ζητείται η επέμβαση της δικαιοσύνης σε διοίκηση και οικογένεια.

Η υπόθεση της περιβόητης μίσθωσης του ακινήτου της πεθεράς του Α. Παπανδρέου από το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο,

φάνταζε μικρή μπροστά στις άλλες αναπάντητες υποθέσεις που βρίσκονται πλέον σε εισαγγελική διερεύνηση (CDS, χορηγίες στα συνέδρια του Α. Παπανδρέου κλπ). Δεν είναι όμως έτσι. Σήμερα, με όλα τα στοιχεία, τεκμηριώνουμε την ζημία του ιδρύματος από αυτή την πρωτοφανή μεθόδευση που αρχικά φαινόταν “μεροκάματο” ανηθικότητας.

Η υπόθεση δείχνει περίτρανα εκτός από την απίστευτη ηθική διολίσθηση του πολιτικού συστήματος, το πως όλο το σύστημα διαπλοκής λειτουργεί για να αντιμετωπίσει τους λίγους, τους “τρελλούς”, που με μοναδικό κίνητρο την αξιοπρέπεια και την αγάπη για την πατρίδα και την κοινωνία επιμένουν να ψάχνουν και να μιλούν. Όπως έγραψαν ο “BondHolder” και ο “Πόρτα Πόρτα”, η αφύπνιση των πολιτών είναι η μόνη διέξοδος για την εξάρθρωση του συστήματος τρόμου που εκποιεί δημόσια περιουσία και επιβουλεύεται την ίδια μας την ύπαρξη.

Όταν η υπόθεση έγινε γνωστή μέσω διαδικτύου, η αντίδραση του ΤΤ ήταν να διαψεύδει το γεγονός στις τηλεφωνικές οχλήσεις που είχε από δημοσιογράφους.Όταν ήλθε η επερώτηση του Σάββα Αναστασιάδη και το δημοσίευμα της “Δημοκρατίας”, τότε το γεγονός που “δεν υπήρχε”, έγινε “αστεία υπόθεση που όχι μόνο δεν ζημίωσε, αλλά οφέλησε το ίδρυμα”. Παράλληλα, στο διαδίκτυο υπήρξε η πληροφορία ότι το ίδρυμα διέθεσε πακτωλό χρημάτων ως “διαφημιστική δαπάνη”, εξαγορά της σιωπής κοινώς. Ολοσέλιδες διαφημίσεις, ένθετα και άλλα που θα αναγκαστούν να έλθουν στο φως μετά από την επόμενη ερώτηση του Σάββα Αναστασιάδη που θα κατατεθεί με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία εντός του μήνα (η συλλογή συνεχίζεται).

Αστεία υπόθεση λοιπόν που δεν ζημίωσε αντίθετα εξοικονόμησε πορους; Για να δούμε:

Ντοκουμέντο #1 ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:

Για πρώτη φορά, το τεκμήριο της υπόθεσης που αποδεικνύει ότι οι δημοσιογράφοι έπαιρναν ψευδή πληροφόρηση καθώς η μίσθωση είχε γίνει από την ΠΡΩΤΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011.

Για τον ιδιοκτήτη του κτιρίου δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία, αφού το συμβόλαιο δικαιώνει την αποκάλυψη μας όταν είχαμε παρουσιάσει το συμβόλαιο ιδιοκτησίας του ακινήτου.

Από την 1η Απριλίου λοιπόν το μισθωτήριο και το μίσθωμα; Κρατηθείτε: 5,000 Ευρώ μηνιαίως με ετήσια, τιμαριθμική αναπροσαρμογή!

Επιχειρηματικά η απόφαση ήταν “εσφαλμένη” αφού σε περιόδους κρίσης και τεραστίων ζημιών κάνεις αναδίπλωση και όχι επέκταση, ειδικά σε μία περιοχή που ήδη τηρείς δύο υποκαταστήματα.

Πρακτικά όμως, η διοίκηση του ιδρύματος, υποστηρίζει ότι η μίσθωση έγινε για να αντικατασταθεί υπάρχον μισθωμένο κατάστημα, με καλύτερους όρους. Είναι έτσι;

Εδώ έρχεται και το δεύτερο ντοκουμέντο. Καταγγελία της μίσθωσης για το προηγούμενο υποκατάστημα που λειτουργεί, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ όταν έγινε το καινούριο συμβόλαιο.

Ξέρετε πότε

Keywords
Τυχαία Θέματα