Στρατόπεδα συγκέντρωσης ή ξενοδοχεία μεταναστευτοτουρισμού;

14:12 1/4/2012 - Πηγή: Olympia

Του Πέτρου Αργυρίου

«Αυτός είναι πόλεμος, δεν υπάρχουν κανόνες και θα σας συντρίψουμε, έναν τη φορά, ολοκληρωτικά και τελειωτικά» (John Moore, ερευνητής και τεχνοκράτης της δημόσιας υγείας απέναντι σε αντιφρονούντα)
«Οι κυβερνήσεις δεν κυβερνούν τον κόσμο. Η Goldman-Sachs κυβερνά τον κόσμο» Allesio Rastani, ανεξάρτητος χρηματιστής
«Η Ευρωπαϊκή ένωση αποφάσισε να δανείσει την Ελλάδα, αλλά με προστιθέμενο περιθώριο (κέρδους), γιατί οι Έλληνες, έπρεπε να τιμωρηθούν για τις αμαρτίες τους» Strauss Kahn

ο έκπτωτος, σε παλαιοδιαθηκικό του παραλήρημα ειλικρίνειας
«Βρισκόμαστε σε πόλεμο» Γεώργιος Παπανδρέου
«Θα δούμε πλήρη αδυναμία του κράτους να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, να χρηματοδοτηθούν σχολεία, νοσοκομεία, δρόμοι. Οι περικοπές που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ χειρότερες.» 12 Φεβρουαρίου 2012, Γεώργιος Παπανδρέου για τη χρεοκοπία, ο Μετά Παπανδρέου Προφήτης
«Εάν η χώρα ήταν σε πόλεμο, δεν θα ζητούσαμε από τους Έλληνες χρήματα για όπλα;. Η κατάσταση της χώρας είναι όμοια με πόλεμο!» Γεώργιος Παπανδρέου, Σεπτέμβριος 2011
«Να θυσιάσουμε πολλά ή να χάσουμε τα πάντα» Γεώργιος Παπανδρέου, 12 Φεβρουαρίου
2012
«Δίνουμε μια μάχη, τη δίνουμε από κοινού» Ε. Βενιζέλος, για τη σχέση του με τον Πρώην Γ.Παπανδρέου
«Ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολύ διαφορετικός από τους συμβατικούς… Δεν είχαμε απέναντί μας ούτε τανκς ούτε πυραύλους. Ήταν πόλεμος πολυμέτωπος και πολεμήσαμε μόνοι … και όλους απέναντι»
Γεώργιος Παπανδρέου, 12 Φεβρουαρίου 2012
Τον πόλεμο αυτό λοιπόν που ξεκίνησε το 2009 με την ιστορική μάχη της Ελλάδας όπου ο ελληνικός λαός ηττήθηκε σχεδόν αμαχητί (με την έμφαση στο σχεδόν γιατί υπήρξαν πολύ σημαντικές αγωνιστικές εξαιρέσεις), ένα πόλεμο που μαίνεται πλέον σε όλο το δυτικό κόσμο, τον κερδίζουν «κατά κράτος» οι «αγορές», με άλλα λόγια η διεθνής ολιγαρχία του πλούτου.
Τον κερδίζει κατά κράτος γιατί οι «εθνικές κυβερνήσεις» είναι μαριονέτες της διεθνούς ολιγαρχίας.
Και όταν αυτές δεν φτάνουν για να κερδίσουν το βρώμικο πόλεμο, το τιμόνι το παίρνουν επιτελείς του χρηματοπιστωτικού όπως ο Λουκάς Παπαδήμος.
Όταν ο προκάτοχος του, « ο δημοκρατικά εκλεγμένος» προκάτοχος του Παπανδρέου έλεγε «ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολύ διαφορετικός από τους συμβατικούς… Δεν είχαμε απέναντί μας ούτε τανκς ούτε πυραύλους» είχε για πολλοστή φορά δίκιο. Δεν είχε απέναντι του ούτε τανκς ούτε πυραύλους. Είχε μόνο ανθρώπους, στην συντριπτική τους πλειονότητα άμαχους και ανυπεράσπιστους. Και μαζί του την κληρονομική εξουσία του πατέρα του, τον κομματικό μηχανισμό, τις ευλογίες και τις συμβουλές των ελίτ, τα σκοταδιστικά μήντια και φυσικά τα ΜΑΤ και την ομάδα ΔΙΑΣ που σάπισαν στο ξύλο και κέρασαν ήπια χημικά όπλα σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.
Ποτέ πριν. Ποτέ πριν. Ποτέ πριν δεν έχουμε δει τόση μαζική καταστολή από τους εντολοδόχους των διεθνών ολιγαρχιών σε αυτή τη χώρα. Στο επίπεδο της εκτεταμένης και διαρκούς μαζικής καταστολής, η χούντα ωχριά.
Είδαμε μέχρι και πριβέ εθνική παρέλαση στις 25 Μαρτίου
Keywords
Τυχαία Θέματα