ΣΩΤΗΡΙΟΝ ΕΤΟΣ 2020!!! Και βάλε…. Η ΑΣΩΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΗ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ…

16:33 24/2/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Οι τουρίστες πού έχουν έρθει στην Ελλάδα δεν ήρθαν αυτή τη φορά για τα αξιοθέατα και τα αρχαία μνημεία, αλλά για να περιεργαστούν τους νέους κατοίκους της μεταμνημονιακής Ελλάδας, όπως αυτή διαμορφώθηκε το σωτήριον έτος 2020 και κάτι ψιλά….Ανηφορίζοντας τα σοκάκια της Πλάκας  οι ξένοι τουρίστες δεν αντικρύζουν μαγαζιά με αναμνηστικά  και παραδοσιακά υφαντά, ούτε σουβλακερί και τσιπουράδικα.Οι δρόμοι όμως δεν είναι έρημοι.
Σ αυτούς περιφέρονται ασταμάτητα και μάλιστα κουτρουβαλώντας κάτι ολοστρόγγυλες μπαλίτσες με μάτια, μύτη και αυτιά, σαν κι αυτά τα λαστιχένια παιχνίδια που τα ζουπάς και βγάζουν ήχους.Οι τουρίστες κατάπληκτοι παίρνουν στα χέρια τους τις περίεργες μπαλλίτσες και τις περιεργάζονται. Με έκπληξη τότε τις ακούνε να μιλάνε με μια φωνή υπόκωφη, ρομποτική σαν μακρινή ηχώ.

Εμάς πού μας βλέπετε κάποτε είμασταν άνθρωποι κανονικοί σαν κι εσάς. Με τις δουλειές μας, τα μαγαζιά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τα χωράφια μας. Είχαμε ΚΟΡΏΝΑ στο κεφάλι μας τους κυβερνήτες μας, πού πιστεύαμε αυτά που μας έλεγαν, και πού μας υποσχόντουσαν ακόμα καλύτερες μέρες αν συνεχίζαμε να τους εκλέγουμε.

Μια μέρα όμως μας είπαν ότι το κράτος μας χρώσταγε πολλά λεφτά στις τράπεζες και στους συνεργάτες των κυβερνητών μας και επειδή δεν ειχανε να τους τα δόσουνε θα έπρεπε να μας κόψουν κάποια μέλη του σώματός μας να τα δόσουν στους δανειστές, για να μη χρειαστεί να χάσουμε ολο το σώμα μας. Εμείς αγανακτήσαμε τότε γιατί εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτα από τα χρέη που μας είπαν ότι είχε το κράτος, αλλά δυστυχώς δεν επαναστατήσαμε γιατί φοβηθήκαμε από αυτά πού μας έλεγαν από τις τηλεοράσεις .

Ετσι δεχτήκαμε να μας κόψουν τα χέρια. Μετά από λίγο καιρό όμως μας είπαν ότι δεν φτάνουνε τα χέρια. Χρειάζεται να κοπούν και τα πόδια, αλλά σίγουρα θα είχε σωθεί το σώμα και το κεφάλι. Μετά τρείς μήνες όμως βγάλανε άλλο φιρμάνι πώς χρειάζεται να μας κόψουν και το μισό σώμα, για να σωθεί το υπόλοιπο.

Τότε κάτι αρχίσαμε να ψυλλιαζόμαστε αλλά και πάλι μας ησυχάσανε λέγοντάς μας πώς σε κανα δυό χρόνια θα ξαναφύτρωναν τα χέρια και τα πόδια καθώς και το μισό σώμα πού θα το κολλούσαν στο υπόλοιπο μισό.

Ετσι ξαναχωθήκαμε στο καβούκι μας και περιμέναμε. Δυστυχώς δεν πέρασαν δυό μήνες και μας εκοψαν και το υπόλοιπο σώμα μας για να σωθεί όπως μας είπαν το κεφάλι ώστε να μπορούν να μας ξανακολλήσουν το σώμα πού είχαμε χάσει, αφού όμως περάσουν καμμιά 20αριά χρόνια.

ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΩΜΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΟΥΝ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ και ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΑΛΛΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ.

ΞΕΚΟΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα