ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ” ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Φ ΙΜΩΣΗ

13:53 5/3/2012 - Πηγή: Olympia
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ

ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ…

Το «χέρι – τιμωρός» προφανώς βρήκε ενοχλητική την παρουσία του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ» στο διαδίκτυο και φρόντισε να το κάνει να σιωπήσει.


Αυτό το βρώμικο

χέρι ωστόσο, δε θα μπορέσει να φιμώσει ποτέ τη δύναμη της ψυχής μας, κι αυτό το ξέρουν καλά οι βιαστές της αξιοπρέπειας.

Κατάφερε όμως να αφανίσει μια δουλειά τριών και παραπάνω χρόνων, εκατοντάδων άρθρων, η οποία δυστυχώς δε διασώθηκε.

Αν όμως αυτή η δουλειά πέτυχε να αφήσει πίσω της ένα σπόρο μαχητικότητας, συνέπειας και πρωτίστως αξιοπρέπειας, αυτόν τον σπόρο είναι προφανές πως δε θα μπορέσει να τον αφανίσει κανείς.

Ευχαριστούμε θερμά τους διαδικτυακούς φίλους που προσεφέρθησαν να στηρίξουν με τρόπο παράπλευρο την προσπάθεια που ξεκινήσαμε.

Ευχαριστούμε θερμά τα μπλογκ «ΟΛΥΜΠΙΑ», «ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ». «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», ΖΕΙΔΩΡΟΝ» για την άμεση αντίδρασή τους, αλλά και όσους άλλους φίλους δεν προλάβαμε να ενημερωθούμε για τις δικές τους αντιδράσεις στη φασιστική λαθροχειρία…

Θα επιχειρήσουμε να επιμείνουμε με την ίδια συνέπεια και την ίδια αποφασιστικότητα, επανεκκινώντας την προσπάθειά μας σαν «ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» πια στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://ellinikoforoum.blogspot.com/

Θα παρακαλέσουμε τόσο τους φίλους αναγνώστες, όσο και τους συναδέλφους μπλόγκερς, να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθειά μας, με την υπόσχεση πως δε θα διαψεύσουμε προσδοκίες και αξίες τις οποίες επιχειρήσαμε να αναδείξουμε και να υπηρετήσουμε, όλον αυτόν τον καιρό.

Παράκληση στους φίλους μπλόγκερς που θα αναρτήσουν το «ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» στα φιλικά τους ιστολόγια, να μας ενημερώσουν για να κάνουμε το ίδιο, διότι όλα τα δεδομένα που είχαμε έχουν χαθεί.

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο όλων…


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα