Ραντεβού στην κόλαση δίνουν οι στρατοί της διαπλοκής

14:53 3/9/2012 - Πηγή: Olympia
Από τον Ρέημοντ Τσάντλερ

Την κολασμένη επόμενη μέρα της Ελλάδας άρχισε ήδη να περιγράφει ο διεθνής τύπος με τους Aμερικανούς να στέλνουν νταλίκες με φορτηγά στα σύνορα της Ελλάδας για να μπορούν οι εδώ αμερικανικές εταιρείες να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Παρότι συγκεκριμένα δημοσιεύματα αποτελούν κατά κάποιο τρόπο αντιμερισπασμό των Αμερικανών στον ξαφνικό έρωτα Μέρκελ-Σαμαρά η εικόνα του κοντινού μας μέλλοντος έχει αναφορές στην κόλαση.

Ο

Σαμαράς διαπιστώνοντας ότι οι Αμερικανοί έχουν ζοχαδιασθεί από τους τεμενάδες του στην Γερμανίδα έστειλε άρον άρον τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στο Ισραήλ για να εκτιμήσει από κοντά το θαύμα της ισραηλινής τεχνολογίας που μπορεί να αξιοποιηθεί τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στην Ελληνική Αστυνομία.

Ετσι καθώς επέστρεφε ο κόκκινος Πάνος από το Ισραήλ ταξίδευε στο Τελ Αβίβ ο Νίκος Δένδιας που προσέχει την βίλα των Ρότσιλντ στην Κέρκυρα.

Ο Πάνος και ο Νίκος χαιρετήθηκαν στον αέρα καθώς τα αεροπλάνα τους διασταυρώθηκαν.

Κι ενώ οι ανερμάτιστοι και ανεπρόκοποι πολιτικοί μας κάνουν ότι μπορούν για να διατηρήσουν το διεφθαρμένο κράτος με το Δημόσιο σε ρόλο υπερνταβατζή, οι επιχειρηματίες ετοιμάζουν τους δικούς τους στρατούς για την επόμενη μέρα για το ραντεβού στην κόλαση με soundtrack μουσική του Ένιο Μουρικόνε.

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παρασκήνιο» για τους μερακλήδες απαγωγείς του εφοπλιστή Παναγόπουλου και την διαδρομή των λύτρων φωτογραφίζουν-προφανώς με την βοήθεια πληροφοριών από τις Αρχές-συγκεκριμένα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην ζωή του τόπου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι τυχόν εντοπισμός των εγκεφάλων της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου είναι πιθανόν να οδηγήσει στα χνάρια της Σέχτας Επαναστατών οπότε, όπως εκτιμούν  θα προκληθεί τεκτονικός σεισμός, τόσο στο πολιτικό όσο και στο μηντιακό status της χώρας.

www.kourdistoportocali.com


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα