ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

σσΟ: Μεταδίδουμε το μήνυμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι προσυπογράφουμε ή είμαστε υπέρ θεσμών όπως “συγκέντρωση υπογραφών”. Στηρίζουμε όμως κάθε κίνηση που γίνεται από την κοινωνία χωρίς ινστρούχτορες.

Έχεις  σκεφτεί ποτέ ότι  μια υπογραφή  σου  μπορεί  να ισοδυναμεί  με  το να κρατάς όπλο και να είσαι στο μέτωπο πολεμώντας  για την Πατρίδα?                                                             

Κι όμως..!! Η συγκεκριμένη υπογραφή, (εάν υπογράψουμε μαζικά), θα έχει την δύναμη που

έχει η ΝΙΚΗ σε έναν πόλεμο.  Θα αποτρέψει το ξεπούλημα της Πατρίδας μας…

Η κίνηση είναι ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Ανήκει σε όλους μας  αρκεί να συμφωνείς με τον σκοπό . Δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς και δεν μπορεί να την καπηλευτεί η να την  καπελώσει  κανείς. Δεν ανήκει σε κανένα κόμμα.

Σχεδιάστηκε σαν ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥ  για να μπορέσουμε να ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σε έναν  ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ  ανεξαρτήτως άλλων τυχόν διαφορών που μπορεί να υπάρχουν, ανάμεσα σε ομάδες, κόμματα , κινήσεις κλπ. Το αντιμνημονιακο μέτωπο  έχει μαζί του σχεδόν ΟΛΟ τον Ελληνικό λαό. Πάνω από το 75 % των Ελλήνων. Ήρθε η ώρα να εκφραστεί..!!

Ο σκοπός μας είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ

Όχι Νέα  Ενυπόθηκα Δάνεια (που ΔΕΝ τα χρειαζόμαστε- Πάνε κατευθείαν στους Δανειστές).Όχι Στην Ψήφιση της ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ που δένει την χώρα χειροπόδαρα και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ το ξεπούλημα της πατρίδας μας

Όποιος συμφωνεί με αυτόν τον σκοπό είναι μαζί μας. Μοναδική δηλ προϋπόθεση είναι να αγαπά κάποιος την Πατρίδα και να μην δέχεται να  ξεπουλήσουν  την χώρα μας και να υποθηκεύσουν ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ μέσω  της πλήρους  οικονομικής υποταγής.

ΕΧΟΥΜΕ Μπροστά μας  μόνον  45 μέρες να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτό που όλοι θεωρούν σίγουρο. Ότι δηλαδή , θα πετυχουν να μας ξεπουλήσουν.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ. Δεν θα τα καταφέρουν…!!! ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Σας προσκαλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ να αναρτήσετε το ΛΙΝΚ με την συγκέντρωση των Ιντερνετικων Υπογραφών στο SITE σας ,στο  BLOG σας και  στα  Ε-ΜΑΙΛ σας.  

 http://www.patriotiki-kinisi.com/index.php/2011-12-29-21-43-05

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  Διάδωσε το παντού . Είναι δικό σου θέμα.

Μπείτε στην σελίδα μας και μάθετε το ΓΙΑΤΙ πρέπει να αντιδράσουμε. Οπλίστε τον εαυτό σας με επιχειρήματα .       http://www.patriotiki-kinisi.com/

Είναι τεράστια προσφορά στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και στα ΠΑΙΔΙΑ  ΜΑΣ.

Το πιο  σημαντικό είναι η  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.  – Δεν έχουμε πάντα την ευκαιρία  να κάνουμε  κάτι  μεγάλο για την πατρίδα μας.  Τώρα  μας δίνεται η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να συμμετέχουμε  ΟΛΟΙ  σ αυτή την προσπάθεια. Γίνε κρίκος στην αλυσιδωτή αντίδραση που ξεκίνησε


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα