ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κκ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

04:46 12/5/2012 - Πηγή: Olympia

Κύριοι,

Η πλειοψηφία των ψηφισάντων στις εκλογές της 6/5/2012 εψήφισε κόμματα που διεκήρυτταν την καταγγελία της δανειακής Σύμβασης (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), πλέον δε και τέτοια που έμειναν εκτός Βουλής.

Εξ αυτών (των ψηφισάντων) υπάρχουν χιλιάδες νοήμονες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι, ηκαταγγελία της Δανειακής

Σύμβασης έχει ως επακόλουθο την έξοδο από το Ευρώ.

Δεν έβαλε κανείς σημείωμα στην κάλπη, που να λέει «υπό την προϋπόθεση της παραμονής μας στο Ευρώ». Εψήφισαν, πρωτίστως, καταγγελία, να βγει η θηλειά απ΄το λαιμό μας, και ό,τι ήθελε προκύψει.

Πώς λοιπόν οι παπαγάλοι των ΜΜΕ ερμηνεύουν αυθαίρετα το εκλογικό αποτέλεσμα σκούζωντας νυχθημερόν ότι ο Ελληνικός Λαός εψήφισε αναδιαπραγμάτευση της δανειακής, υπό τον όρον της παραμονής στο Ευρώ, αυτό δεν το καταλαβαίνουμε.

Το καταλαβαίνουν όμως κκ Αρχηγοί των ανωτέρω κομμάτων, οι οποίοι κατατρομοκρατημένοι από τα εκβιαστικά διλλήμματα των μνημονιακών και των φερεφώνων τους και το δήθεν πολιτικό κόστος, ΔΕΝ ΕΤΟΛΜΗΣΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΑΝΕ να τους ξεμπροστιάσουν και να πουν την αλήθεια. Δυστυχώς, καταδέχονται να τους προκαλούν ακούγωντάς τους να λένεΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ? ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!Πράγμα, τεχνικά, δύσκολο έως αδύνατον.

Και ποιοί τους προκαλούν? Αυτοί που με την αποτρόπαια δανειακή Σύμβαση έχουν ήδη δρομολογήσει, μεταξύ άλλων, διαδικασίες για την ( ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΛΕΟΝ ) έξοδο απ’ το Ευρώ και επαναφορά σε Εθνικό Νόμισμα, αλλά με τους όρους των δανειστών! Το οποίο νόμισμα, πολύ φοβάμαι, θα είναι ένα νόμισμα –φωτοτυπία, το δε όνομά του, επίσης πολύ φοβάμαι, ότι δεν θα είναι Δραχμή , αλλά κάτι ταπεινωτικό για τους Ελληνες .

Τρομοκρατημένοι λοιπόν οι Αρχηγοί , από το δήθεν πολιτικό κόστος της (αναπόφευκτης είτε με Δανειακή είτε χωρίς) εξόδου από το Ευρώ, άρχισαν να αναδιπλώνονται, να ψελλίζουν περί αναδιαπραγμάτευσης και να ορκίζονται την – με κάθε τρόπο – παραμονή της Ελλάδος το Ευρώ!

Οι δε νεκροθάφτες του Ελληνικού λαού, εκμεταλλευόμενοι το αδιέξοδο που προκάλεσε η προπαγάνδα τους, κορδώνονται στα κανάλια και τρομοκρατούν τον κόσμο ότι, η καταγγελία που ευαγγελίζονται οι αντιμνημονιακοί Αρχηγοί, θα μας βγάλει απ’ το Ευρώ και η ΕΛΛΑΔΑ θα γίνει παραγκούπολη!

Τους ενοχοποιούν, επίσης, ότι θα προκαλέσουν ρήγμα στην Ε.Ε και θα γίνουν οι υπαίτιοι ενός Ευρωπαικού Ολοκαυτώματος! Παλιά μου τέχνη κόσκινο! Δηλ., εκβιασμοί και δημιουργία ενοχών στον αντίπαλο. Την κατάρρευση της Ευρώπης- εάν αυτό συμβεί – θα την προκαλέσουν οι Ευρωπαίοι ταγοί με τα καμώματά τους, και όχι ένας καταδυναστευόμενος λαός που θα κραυγάσει «ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ» !!!

Καλούμε λοιπόν τους κκ Αρχηγούς των αντιμνημονιακών κομμάτων που πήραν την πλειοψηφία, να τιμήσουν τα εκατομμύρια λαού που τους εψήφισαν, να στηριχθούν στην εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο λαός και να ξεμπροστιάσουν τους μνημονιακούς και τους παπαγάλους τους, αναδεικνύοντας ακόμα μία φορά ό,λα τα αποτρόπαια που έχουν ψηφίσειτο ΠΑΣΟΚ & η ΝΔ οι οποίοι καραδοκούν να ξαναπάρουν την εξουσ

Keywords
Τυχαία Θέματα