Προδοσία και παρέλαση

Γράφει Ο Κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Έχει το δικαίωμα ο πρόεδρος μιας σοβαρής Δημοκρατίας να εγκαταλείπει την παρέλαση, εν καιρό ειρήνης, γιατί το θέλουν, η δεν το θέλουν διάφοροι; Αναρωτιέμαι.

Ένας στρατός που δεν καταφέρνει να αποδώσει τιμές σε εν καιρό ειρήνης στους νεκρούς, δεν νομίζω ότι θα είναι ποτέ άξιος να υπερασπιστεί τους ζωντανούς.

Χθες με ευθύνη της πολιτείας ξευτελίσαμε τον στρατό και μειώσαμε το κύρος και το ηθικό του.

Το

στράτευμα, ο πρόεδρος της
Δημοκρατίας, ο υπουργός, οι θεσμοί, έπρεπε να περιμένουν, δύο ώρες. Να αναβάλλουν την παρέλαση για μια μέρα, η για δύο μέρες… Αλλά να γίνει η παρέλαση. Τιμούμε αυτούς που πολέμησαν που σκοτώθηκαν, που κοιμήθηκαν έξω στο χιόνι για μήνες,, και τώρα εμείς δεν μπορούσαμε να περιμένουμε λίγο, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση, και να γίνει η παρέλαση;

Αν αυτό δεν είναι εγκατάλειψη θέσεις, παράβαση καθήκοντος, και ασέβεια θεσμών και νεκρών, τότε τι άλλο μπορεί να είναι, κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας.

Προδότες είναι όλοι και αυτοί που εμπόδισαν την παρέλαση, αλλά και αυτοί που εγκατέλειψαν την παρέλαση! Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας και εσείς εγκαταλείψατε την παρέλαση. Και αναρωτιέμαι κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας μπορείτε εσείς σήμερα να πείσετε εμένα να πάω να πολεμήσω, όταν εσείς δεν έχετε το θεσμικό κύρος και το ψυχικό σθένος να αποδώσετε τιμή στους νεκρούς;

Σας τράβηξε και εσάς στον κατήφορο κύριε πρόεδρε, ο μέγα λαοπλάνος, Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου.

Ντροπή σε όλους σας!!!! Ντροπή!


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα