Ποσος ειναι ο ΑΕΡΑΣ;

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

30 τρις Δολαρια… ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ…

και καθε μερα που περναει, υπαρχουν ολο και λογοτερα hard assets και περισσευει ο ΑΕΡΑΣ…

Οταν λεω θα κλαψουν μανουλες πολυ συντομα.. ξερω τι λεω..

Τι θα συμβει το 2012 ?? τα παντα ολα… Υφεση παντου,,,Κατω τα χρηματιστηρια Ευρωπης και Αμερικης, Πανω της Ασιας, Πανω το πετρλαιο πανω τα Τροφιμα… ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ??

Δεν

πιανω Χωρες.. αλλα ενα παραδειγμα θα το δωσω… Αυστραλια… θα ταρακουνηθει. ( ουγγαριες, λετονιεςμ αυστριες, ολλανδιες και Πολωνιες.. εχω πει..!! )

Εμεις Πρωτο στασιδι γωνια και ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ… και ΑΝΕΡΓΟΙ. με Κολασμεους Πολιτικουςμ ΑΕΡΓΟΥΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ, ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.. αδιαβαστους.

Τι να σου κανει η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ?? Σου λεει ο Θεσμικος.. "γνωριζω πως να σωσω και να δωσω υπεραξια στην καρεκλα μου.. για την Πατριδα δεν γνωριζω.. οτι πουν οι αλλοι."

Η Πατριδα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ στα πλανα τους… η Καρεκλα Βασιλευει.

Εαν παει καποιος ( οχι εγω.. διοτι με βλεπω αγκαλια με το Βλαστο.. ) και τους δειξει αυτο τον πινακα… ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥ?? Πως θα συνδεσουν τα Συμφεροντα της Πατριδας με τα πλανα τους?

ΓΕΛΑΤΕ… καλα κανετε… εγω κλαιω.

Αντε να σωσουμε το Ευρω.. ΒΙΑΣΜΕΝΟΙ απο ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ… 1.32 και εχει ακομη πολυ δρομο για τον πατο…

Οταν ζητας ΑΙΜΑ απο την Ευρωζωνη.. και εισαι Μερκελ… θα φας ΖΩΝΤΑΝΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ.. ΟΛΟΚΛΗΡΟ και ΑΨΗΤΟ. Τι ελεγα Πεμπτη/Παρασκευη για τις Αγορες απο Δευτερα??.. ΝΑΤΑ.. κ εχει κ αλλα.

30τρισ ΑΕΡΑΣ στο Τραπεζι τους κυριες και κυριοι… ΑΝΕΜΟΣ "εργαλειων" χωρις αντικρυσμα. Παρτε μετρα Λιτοτητας χαχαχαααα για ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ?? Ας μου πει ΕΝΑΣ τον ΛΟΓΟ !! ΕΝΑΣ.

ΠΠ
@portaporta


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα