Πλήρης κάλυψη στην ΕΛΣΤΑΤ και στον άνθρωπο του ΔΝΤ Γεωργίου προσφέρει η Eurostat! Δεν είναι «παραφουσκωμένο» το έλλειμμα του 2009!!!

17:10 1/12/2011 - Πηγή: Olympia

Θα μας τρελάνει η Eurostat . . .

Η στατιστική επιτροπή της ΕΕ παρέχει πλήρη κάλυψη τόσο στην ΕΛΣΤΑΤ, απορρίπτοντας τις κατηγορίες εναντίων του προέδρου της Α. Γεωργίου για φούσκωμα του ελλείμματος.

Μάλιστα λέει ότι η ΕΛΣΤΑΤ ακολούθησε κατά γράμμα τους κανόνες που ισχύουν για όλες τις χώρες μέλη.

Θέλει να μας πει δηλαδή, ότι όλες οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης έχουν βάλει στα ελλείμματά τους τα αποτελέσματα των ΔΕΚΟ.

Διαβάστε επίσης: ΚΟΛΑΦΟΣ Η ΕΕ: Νέα γροθιά στην προδοσία του Μνημονίου από τον ευρωβουλευτή Ν. Χουντή! Η Κομισιόν δεν ζήτησε ΠΟΤΕ να μπουν τα χρέη των νοσοκομείων στο έλλειμμα του 2009 !!!

“Ως εκ τούτου, η Eurostat δημοσίευσε τα στοιχεία για το ελληνικό έλλειμμα και το χρέος που παρέδωσε η ΕΛΣΤΑΤ χωρίς επιφυλάξεις στις τελευταίες τρεις καταχωρήσεις (Νοέμβριος 2010, Απρίλιος 2011 και Οκτώβριος 2011), σε αντίθεση με αυτό που συνέβαινε τις προηγούμενες περιόδους”, αναφέρει η Eurostat.

Μάλιστα, για τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου, λέει ότι «έχει επιδείξει υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού»!

Επίσης, αναφέρει ότι «είναι σαφές ότι η βελτίωση στην ποιότητα των ελληνικών στατιστικών στοιχείων είναι αποτέλεσμα της υλοποίησης νέων και ενισχυμένων διαδικασιών διαμόρφωσης των στοιχείων, που υιοθετήθηκαν με ευθύνη του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα