Πάει για καταστροφή το Ιράν. “Σε 24 ώρες θα διαλύσουμε το Ισραήλ” δήλωσε ο Ιρανός “Φενταγίν”.

20:13 3/10/2012 - Πηγή: Olympia

Τις ίδιες ψευτομαγκιές που έλεγε ο Σαντάμ την ώρα που τα κανάλια έπαιζαν εικόνες από τους “πανίσχυρους Φενταγίν” που γίνανε λούηδες εντός 24 ωρών από την εισβολή στο Ιράκ, επαναλαμβάνει ο Ιρανός διοικητής των “επιλέκτων”.
Ακριβώς τα ίδια έλεγε και ο Σαντάμ πριν την εισβολή. Ότι θα ισοπέδωνε το Ισραήλ. Το αποτέλεσμα; Να χάσει έναν πολίτη το Ισραήλ που μάλλον ήταν και Άραβας από τους περιβόητους βομβαρδισμούς με Σκουντ, ενώ το Ιράκ να μετρήσει απώλειες της τάξης του
ενός εκατομμυρίου “και συνεχίζεται”.
Οι Πέρσες είναι λαός με πολιτισμό και ιστορία που μαστίζεται από τους μουλάδες

και τον σκοταδισμό. Αντί λοιπόν η Δύση να προσπαθήσει να ανατρέψει τους σκοταδιστές, έχει βαλθεί να σφάξει τον λαό. Σε αντίθεση με όλη την Αραβική άνοιξη όπου ανέτρεψε τα καθεστώτα αλλά εγκαθίδρυσε σκοταδιστές!!
Με ποιό δικαίωμα η συμμορία της Κλίντον ετοιμάζεται για άλλη μία γενοκτονία στην περιοχή, που θα οφελήσει βεβαίως μόνον την Τουρκία, αντί να βοηθήσει την εκεί αντιπολιτευση να ανατρέψει τους σκοταδιστές; Γιατί τέτοια συνεχιζόμενη θηριωδία εις βάρος ιστορικών Εθνών όποτε αυτή η γυναίκα παίρνει τα ηνία;
Είναι πλέον κατανοητό πόσο αχυράνθρωποι είναι αυτοί οι γελοίοι “ψευτοτσαμπουκάδες” που ρίχνουν νερό στον μύλο των δολοφόνων, όπως ακριβώς ο μακαρίτης ο Σαντάμ.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα