Ολα δύσκολα για το ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα – Αναβάλλεται για τις 11 Ιουνίου

16:43 4/6/2012 - Πηγή: Olympia

Για τις τελευταίες ώρες πριν τις εκλογές αφήνουν την τηλεοπτική μονομαχία ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας. Τα επιτελεία δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη για τους όρους διεξαγωγής της συζήτησης ούτε για την ημερομηνία η οποία αρχικά είχε σχεδιαστεί για την Πέμπτη αλλά αναβλήθηκε, όπως όλα δείχνουν.

Οπως είχε γράψει πρώτη η iefimerida.gr

τις επαφές μεταξύ των δυο πλευρών έχουν αναλάβει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μουρούτης και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν αρχικά να γίνει το ντιμπέιτ στις 7 Ιουνίου σε στούντιο της ΕΡΤ και οι δυο αρχηγοί να μπορούν να κάνουν διάλογο μεταξύ τους αντί να απαντούν μόνο σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τηλεοπτική μονομαχία αναβλήθηκε για τις 11 Ιουνίου και η τελική απόφαση θα ληφθεί από τους εκπροσώπους τύπου των κομμάτων Γιάννη Μιχελάκη και Πάνο Σκουρλέτη.

Η Κουμουνδούρου, πάντως, εκφράζει αμφιβολίες για το αν η Συγγρού θα τηρήσει έως το τέλος τη συμφωνία, καθώς η Δευτέρα 11 Ιουνίου είναι η τελευταία προθεσμία και αν δεν επέλθει συμφωνία δεν θα υπάρχει χρόνος για πραγματοποίηση του ντιμπέιτ.

Έντονες αντιδράσεις ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν από τα άλλα κόμματα, καθώς δεν προβλέπεται ντιμπέιτ μεταξύ όλων των αρχηγών, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κάνει ήδη λόγο για μεθοδεύσεις, ενώ έντονες είναι και οι αντιδράσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα