ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ

18:53 5/1/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει ο ΠΑΝ. Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ταξίαρχος Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.

Μπήκαμε αισίως στο 2012, για μας, τους πολίτες της Ελλάδας, δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα, η προηγούμενη  κυβέρνηση, αποφάσισε και η εγκάθετη συνεχίζει την ίδια πολιτική, εμείς φταίμε για την παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας.  Όχι όμως όλοι, στο απυρόβλητο μένουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι φοροκλέπτες, οι απατεώνες, αυτοί έχουν ασυλία,

είναι οι ορθοστάτες αυτού του «διεφθαρμένου και αναξιόπιστου κράτους», όπως  είχε «διαφημίσει»  την Ελλάδα στο εξωτερικό, ο πρώην πρωθυπουργός. Εμείς λοιπόν φταίμε και πρέπει να τιμωρηθούμε.

Οι ποινές για την  τιμωρία  μας;

α. Έχεις  σπίτι, για το οποίο έχεις πάρει δάνειο, ή στο άφησαν κληρονομιά οι γονείς σου; θα πληρώνεις αντί για ενοίκιο, φόρους για πάντα, αλλιώς θα σου κόψουν το ρεύμα, το νερό, και αν δε πληρώσεις θα στο πάρουν τελικά. Και αν είσαι άστεγος και πεινασμένος, μη φοβάσαι δικαιούσαι  μια κουβέρτα και ο πρωθυπουργός θα τρώει μαζί σου μια φορά το χρόνο, (και θα αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής, Παπαδήμος)

β. Έχεις αυτοκίνητο; κακώς, θα το πληρώνεις για πάντα (ακόμα και αν έχει μηδενική αξία μεταπώλησης), αυξάνονται τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο και αν είχες την ατυχία να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού την πάτησες, η εισφορά είναι η ίδια, τα τεκμήρια διαβίωσης (καινούργιο φρούτο) τα ίδια, ανεξάρτητα αν η αγορά του  αυτοκινήτου  είναι 10.000 ή 100.000 ευρώ .

γ.  Έχεις δουλειά;  δεν είναι σωστό, θα απολυθείς, θα τεθείς σε εργασιακή εφεδρεία, θα μειωθεί ο μισθός σου στα όρια της εξαθλίωσης, δε τους νοιάζει πως θα περνάς.

δ. Είσαι συνταξιούχος; η σύνταξη για την οποία έχεις υποστεί κρατήσεις, θα καταβαραθρωθεί, να πας στα συσσίτια της Εκκλησίας, αν είσαι  όμως κάτω των 55 δυστυχία σου, περίμενε  το εκτελεστικό απόσπασμα.

ε. Συνεπής φορολογούμενος; Θα πληρώνεις φόρο αλληλεγγύης και για τους μεγαλοοφειλέτες, τους φοροδιαφεύγοντες, που τους καλύπτει το κράτος. Παράδειγμα η PROTON BANK και αυτοί που έχουν μεταφέρει τις καταθέσεις τους στην Ελβετία. Θα πληρώνεις συνέχεια και αν δεν πληρώσεις, δε πειράζει, σε περιμένει η «στενή». Τελικά θα μας πει κάποιος που πάει ο φόρος αλληλεγγύης;

στ. Είσαι άρρωστος, ηλικιωμένος; Δε σου αναγνωρίζω περίθαλψη, δε σου χορηγώ φάρμακα, δε θα έχεις γιατρό, για να μας αδειάσεις τη γωνιά μια ώρα αρχύτερα.

ζ. Είσαι δημόσιος υπάλληλος; Φταις για την κατάντια του έθνους, ταλαιπωρείς τα υπόλοιπα 10.000.000 έλληνες, αφού οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι 1.000.000 και ακαμάτες, σύμφωνα με τον πρώην και νυν Υπουργό Υγείας (τελικά τους μέτρησε κανένας;).

η. Είσαι ταξιτζής, φαρμακοποιός, ιδιωτικός υπάλληλος, φορτηγατζής κλπ, φταις για την χρεωκοπία του Κράτους, πρέπει να γεμίσει ο τόπος φαρμακεία, φορτηγά, ταξί και να κλείσουν όλα τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις, για να ξελασπώσει το Κράτος.

θ. Έχεις παιδιά στο σχολείο; Κρίμα. Τέλος τα βιβλία. Θα  πληρώνεις γι’ αυτά, την θέρμανση του Σχολείου για όλα.

ι.  Εί

Keywords
Τυχαία Θέματα