Οδηγός της τελευταίας στιγμής για να κατα νοήσει κάποιος την Ευρώπη

00:48 27/8/2012 - Πηγή: Olympia

Ορολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

«Συγχαίρω»- Έκφραση που χρησιμοποιεί κάθε πολιτικός στην Ευρώπη, όταν κάποιος κάνει κάτι, (οτιδήποτε), με πραγματική αξία περίπου μηδέν. Μια αναφοράστη ρωμαϊκή εποχή, όταν ο Καίσαρας χαιρετούσε τους ήρωες των χωρών πουκατακτούσε.

«Εγώ (εμείς) θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμετο ευρώ” — από μόνοι μας μπήκαμε σ΄αυτήν την κόλαση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι / οτιδήποτε για να βγούμε από αυτή. Ρητορική, υπερβολική και μηδενικής αξίας φράση. Είμαι ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας,

και η φράση αυτή βρίσκεται στο κεφάλαιο 18, παράγραφος τρία, “τι να πω στον Τύπο, όταν έχουν εξαντληθεί πλέον τα πάντα που μπορώ να πω.”

“Διαφθορά τέλος, ένα πιο αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, πώληση περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου, το δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ από (επιλέξτε μια ημερομηνία / οποιαδήποτε ημερομηνία), ζητάωαπλώς επιμήκυνση, χρειάζονται περισσότερο χρόνο, επέκταση” — όλα αυτά είναι Ελληνική ορολογία για το “Δώστε μας περισσότερα χρήματα”(περίπου 50 δισεκατομμύρια δολάρια αυτή τη στιγμή) και καμία άλλη ερμηνεία δεν πρέπει να δίνεται σε αυτές τις φράσεις.

“Το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ (επιλέξτε μια χώρα / οποιαδήποτε χώρα) θα είναι το Χ από το έτος (επιλέξτε ένα έτος / κάθε έτος)” —η φράση δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν στηρίζεται σε κανένα μαθηματικό τύπο. Αυτές οι δηλώσεις κατασκευάζονται από το ΔΝΤ σε συνεργασία με την WaltDisney.

«Είμαστε σε αναμονή για την έκθεση της Τρόικας.” — Φυσικά έχουμε δει την έκθεση της τρόικας. Όποιος την είδε, τινάχτηκε επάνω. Έχουμε όλοι, από το Υπουργείο των Οικονομικών, μέχρι τον επιστάτη, προσπαθήσει να ανακαλύψουμε στην έκθεση κάτι, οτιδήποτε, που να μπορεί να δοθεί στον Τύπο χωρίς να προκαλέσει γέλιο. Την έχουμε στείλει σε κάθε κυβέρνηση στην ηπειρωτική Ευρώπη και μέχρι στιγμής η καλύτερη πρόταση είναι να χρησιμοποιηθεί για ταπετσαρία.Δυστυχώς, ο χρόνος τελειώνει στις 16 Οκτωβρίου οπότε περιμένουμε μέχρι τότεγια να προβούμε σε ανακοινώσεις.

«Θα αποφασίσουμε μετά από την έκθεση της Τρόικας.” — Μας συμφέρει καλύτερα να τους δώσουμε άλλα 50 δισεκατομμύρια δολάρια ή να τους πούμε “δεν έχει άλλα χρήματα;” Αν τους δώσουμε περισσότερα χρήματα, θα ζητήσουνε άλλα 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε τρεις μήνες και εν τω μεταξύ σε λίγοέρχονται εκλογές. Πρέπει να εξισορροπήσουμε το οικονομικό κόστος με το πολιτικό κόστος. Μου αρέσει να είμαι καγκελάριος και δεν σκοπεύω να χάσω τη δουλειά μου λόγω των ηλίθιων στην Αθήνα.

“Είναι μια μεγάλη νίκη για την Ευρώπη … εμείς δεν διαπραγματευόμαστε ούτε με το ΔΝΤ ή η ΕΕ … τα χρήματα είναι για τις τράπεζες και όχι η χώρα …έχουμε αξιολογήσει το realestate,οι αριθμοί είναι ακριβείς” —Όλα από τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας. Εδώ έχουμε απόδειξη ότι η Ισπανία είναι μια μεγάλη χώρα παραγωγής ναρκωτικών, ισχυρών υπνωτικών, και άλλων παραισθησιογόνων, που επηρεάζουν τον εγκέφαλο. Ο Δον Κιχώτης βρέθηκε στη Βαλένθια και ζει με τον Timothy O’Leary.

“Εμείς θα αυξήσουμε το φόρο επί

Keywords
Τυχαία Θέματα