Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ και η τρόικα

22:42 23/8/2012 - Πηγή: Olympia

Γράφει η Σοφία

(μια διεθνής εργολαβία ληστών στις υπηρεσίες της corporocracy)


Το ότι το χρέος με τα “μέτρα” και τα ξεπουλήματα έχει φτάσει στα 300 δις δείχνει ότι όλοι αυτοί συνεργάζονται όχι για να «φτιάξουν το σπίτι», αλλά για να το ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ (με τον ίδιο τρόπο που ο πάμπλουτος Παπανδρεόυ απαιτούσε να ταξιδέψει τζάμπα με το ιπτάμενο δελφίνι)
Το μεσοπρόθεσμο που ψήφισαν πέρυσι προβλέπει ότι:
*

Όποιο στοιχείο περιέλθει στα νύχια του ταμείου “αποκρατικοποιήσεων” δεν θα επανέλθει ποτέ πια πίσω στο δημόσιο.

* Ότι ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ των δανειακών συμβάσεων (που έφτασαν να κάνουν μέχρι και χούντα για να τις επικυρώσουν)

* Ότι “εμπειρογνώμονες” της τρόικας που θα παίρνει το χρήμα ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ (!) ΚΑΙ ΜΕ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

* Ότι όλες οι πωλήσεις θα γίνονται με αδιαφανέστατα κριτήρια που συνοψίζονται στη ΡΗΤΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ για να ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΤΙΜΗΜΑΤΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ουσιαστικά Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ το τίμημα που ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ για την πώληση των εθνικών μας περιουσιακών στοιχείων ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ υποτίθεται ότι ΔΑΝΕΙΣΑΝ!

ΑΡΑ, ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΤΩΝ “ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ” -Δ-Ε-Ν- ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.…
ΤΟ “ΔΑΝΕΙΟ” ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΝΟΜΟΤΥΠΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!!
Οι υπάλληλοι της τρόικας λοιπόν θα υποδεικνύουν την τιμή στην οποία θα πουλούνται τα υποτιμημένα παντοιοτρόπως, μέχρι απόλυτου ευτελισμού, περιουσιακά μας στοιχεία όπως και τον “αγοραστή” που θα τα “τσιμπάει” κοψοχρονιάς…. Και όλα αυτά στα κρυφά!

Η ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΑΓΟΡΑΣΤΗ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ( έχει ανακαλύψει μια φαινομενικά νομότυπη πατέντα για να διαπράττει εγκλήματα κατά των εθνών και ) ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ CORPOROCRCY ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ, να τους κλέβει τη γη και τους πόρους τους και με έναν έξυπνο και φαινομενικά νομοτυπο τρόπο -σερφάροντας στα όρια της διεθνούς νομιμότητας- να τους τα παραδίδει στο χέρι, φυσικά με την αγασθή συνεργασία των “τοπικών κομματικών υπεργολάβων”!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ;;; ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΩΣ “ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ” ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ “ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ”.

Αυτοί που κρύβονται πίσω από τις θυγατρικές των θυγατρικών που θα “αγοράσουν”. Ποιοι μπορεί να είναι; η ίδια η goldmansachs, η halibarton, o Ford που θα αγοράσει σε τιμή εκποίησης τα κοιτάσματα στρατηγικών ορυκτών και θα γίνει ο απόλυτος άρχοντας με τον δικό μας πλούτο…!
Για αυτό δεν θέλουν να μάθουμε!
Το ότι τα κόμματα συμπεριφέρονται ως τοπικοί υπεργολάβοι που συμμετέχουν πρόθυμα και με απόλυτη συνείδηση στο οργαν

Keywords
Τυχαία Θέματα