Ο Σαμαράς μίλησε για εκλογές, όμως τον Σόϊμπλε τον ρώτησε;;;

17:32 11/2/2012 - Πηγή: Olympia

Εξακολουθεί ακόμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που έκανε και στη σημερινή ομιλία τους στην ΚΟ του κόμματός του, να δείχνει στον ελληνικό λαό το τυράκι των εκλογών για να κατευνάζει τη λαϊκή οργή και να συγκρατεί τους ψηφοφόρους του, αλλά εμείς τον ρωτάμε. Τον κ. Σόϊμπλε τον ρώτησε;; Εμείς δεν ακούσαμε τον αποικιοκράτη της χώρα μας να λέει κάτι περί εκλογών.

Αντιθέτως ακούσαμε τον κ. Σόϊμπλε να μιλάει σε πρώτο ενικό πρόσωπο και να λέει περίπου: «Θα δώσω τώρα τα 30 δις ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση

των τραπεζών και τα υπόλοιπα 100 αργότερα και εάν και εφόσον….». Αλήθεια ποιος του έδωσε το θάρρος να…. μιλάει σε πρώτο ενικό πρόσωπο. Ούτε τα προσχήματα της Ενωμένης Ευρώπης, δηλαδή το πρώτο πληθυντικό του «εμείς» δεν κρατάει.

Ρωτάμε λοιπόν τον Αντώνη Σαμαρά, τι θα κάνει όταν ο κ. Σόϊμπλε πει ότι δεν θα δώσει για παράδειγμα τα χρήματα για να πληρωθούν τα ομόλογα της 20ης Μαρτίου και επομένως θα χρεοκοπήσει η χώρα και θα βγούμε από το ευρώ, αν δεν μετατεθούν οι εκλογές; Τι θα κάνει άραγε;; Θα πει τότε ότι για χάρη της ανόδου του ίδιου στην εξουσία θα πτωχεύσει η χώρα;

Μπορεί ένας πολιτικός να μην θέλει το χειροκρότημα για μια εβδομάδα, αλλά θα πρέπει και ο πολιτικός λόγος του να κρατάει πάνω από μια εβδομάδα.

Από πού αντλεί λοιπόν την εξουσία ο κ. Σαμαράς και μιλάει για εκλογές στο προτεκτοράτο της Γερμανίας; 

Πέτρος Χασάπης


Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα