Ο Καραμανλής και οι ψηφοφόροι των υπανθρώπων.

10:41 7/2/2012 - Πηγή: Olympia
Γράφει ο Μάνος Μ.Διαβάστε λοιπόν αμετανοήτοι πασόκοι, που βολευτήκατε με την κάρτα του 81΄και βολεύετε ακόμα και τώρα τα παιδιά σας, όσοι μπορείτε, που θεωρείτε ζώα, εμάς τους Καραμανλικούς Δεξιούς. Ο πατέρας μου επί Καραμανλή, έπαιρνε, όντας Ταγματάρχης ε.α., 1500 ευρώ σύνταξη, 1800 ευρώ δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα, και 1300 τριμήνου από το Μ.Τ.Σ. (ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ). Τώρα έφτασε στα 1300 ευρώ
σύνταξη, δώρο 350 επειδή είναι πάνω από 60, μέρισμα μηδέν,του Ιανουαρίου δεν το πήρε. Του ήρθε ΔΕΗ, 500 και κάτι, μαζί με τη δεύτερη δόση από το χαράτσι, η δεύτερη δόση εισφοράς αλληλεγγύης, και εχθές ενημερωτικό ότι του κόβουν αναδρομικά και σε δόσεις τη σύνταξη (ξέρετε ο νόμος που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ 20% σε όσους είναι πάνω από 55).Είμαστε στο σπίτι με μπουφάν (άλλοι δεν έχουν ούτε σπίτι, εμείς έχουμε ΑΚΟΜΑ)! Πετρέλαιο αν βάλει, θα βάλει με δανεικά, το αυτοκίνητο, δεν το φτιάχνει, έχει να πληρώσει για μένα σπουδές (proficiency), που ειμαι 25 και άνεργος, οικονομικά υποτελής σε εκείνον, παρά τη θέλησή μου, και να μπορέσουμε και να επιβιώσουμε. Και είναι και άλλοι, που βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση, οι οποίοι αν δεν ήταν η Κλίμακα, θα έμεναν, και μένουν, στο δρόμο!Και όλα αυτά για να φτάσουμε το 2020 σε επίπεδα χρέους Καραμανλή!
Και επειδή δεν είμαστε ζώα, αυτά να τα βλέπει και ο Σαμαράς, που τάχα παλεύει για να μην εξαθλιωθούμε. Σε πρόλαβαν Αντώνη……………………!!!!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα