Ο ευπατρίδης Δημοσθένης Κούκουνας απαντά στο Ολυμπία για το κατοχικό “δάνειο” και τις δυνατότητες διεκδίκησης του.

11:37 8/9/2012 - Πηγή: Olympia

Στην Ελλάδα δυστυχώς η κτηνωδία του αδελφοκτόνου εμφυλίου όχι μόνον δεν επέτρεψε την δικαίωση της χώρας για τον αγώνα της κατά του ναζισμού αλλά αντίθετα έδωσε την ευκαιρία σε ντόπιους και ξένους συνεργάτες των κατακτητών να βάλουν την προβιά της αθωότητας και να ξεπλύνουν τα αμαρτήματα τους.
Η Ελλάδα δεν έλαβε τίποτα για τις θυσίες της. Αντίθετα είδε τα παιδιά της να φεύγουν ξενιτεμένα ως έμμισθοι σκλάβοι των σφαγέων.
Όσον αφορά το “ελεύθερο κράτος”,

μόνον η επίκληση μίας μαζικής παράνοιας μπορεί να εξηγήσει το πως στυγνοί, έμμισθοι συνεργάτες του ναζιστικού καθεστώτος όχι μόνον διατήρησαν θέσεις και περιουσιακά στοιχεία της πατρίδας αλλά εμφανίστηκαν και ως “αντιστασιακοί”. Τα δε παιδιά τους σε δεκάδες περιπτώσεις αφού φόρεσαν τον μανδύα της “αριστεράς” (Σημίτης, Πάγκαλος, Παπακωνσταντίνου κλπ), συνέχισαν να υπηρετούν τους σχεδιασμούς του γερμανικού ιμπεριαλισμού εως σήμερα.
Δείγμα του ότι οι Γερμανοί γνωρίζουν καλά τι κάνουν και ποιούς συνεργάτες επιλέγουν, αλλά και το πως καλύπτουν τα σχέδια τους με ποικιλόχρωμες προβιές.
Το υποτιθέμενο “μετανοημένο” και “δυτικό” γερμανικό κράτος συνέχιζε να δίνει εκρηκτικές
ύλες στους “αντιστασιακούς” της χούντας, να χρηματοδοτεί σφαγές Εβραίων διά μέσου γερμανικών τρομοκρατικών οργανώσεων με πρόσχημα τον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων. Αυτοί οι “αντιστασιακοί” όλως τυχαίως, όχι μόνον δεν έπεσαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Αντίθετα ετράφησαν από το αίμα εκείνων των παιδιών και βρέθηκαν σε θέσεις κλειδιά. Αυτοί παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στον νέο άξονα.

Ο ευπατρίδης Δημοσθένης Κούκουνας έχει αναλάβει την διατήρηση της ιστορικής μνήμης που όπως βλέπετε εξηγεί πολλά από τα σημερινά δεινά της πατρίδας. Αντικαθιστά την οργάνωση που ουδέποτε ανέπτυξε το Ελληνικό κράτος για να τιμωρήσει τους δοσίλογους, να διεκδικήσει τις ποικίλες ζημιές που προκάλεσαν οι κατακτητές. Άλλοι λαοί έφτασαν στα πέρατα της Γης για να εκδικηθούν, να επιβάλλουν δικαίωση. Εμείς αφήσαμε τον γιό του Χριστοφοράκου να ρημάζει πατρίδα και συνειδήσεις, όπως ακριβώς ο πατέρας του. Όπως τόσοι άλλοι που έμειναν ατιμώρητοι.

Διαβάστε τι απαντά αυτός ο άξιος Έλληνας σχετικά με την έρευνα του Ολυμπία για το κατοχικό “δάνειο”.

Αισθάνομαι χρέος να σας συγχαρώ για την απαρασάλευτη πατριωτική στάση σας στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Ελληνισμός. Καθημερινά αποδεικνύεται περίτρανα ότι το olympia.gr είναι ένας μοναδικός ιστότοπος υπεύθυνης και ανιδιοτελούς ενημέρωσης, που με οξυδέρκεια επιλέγει τα θέματά του και τα σχολιάζει.
Ειδικά για το θέμα των κατοχικών δανείων, πιστεύω ότι είστε οι μόνοι στο ελληνικό διαδίκτυο που το αντιμετωπίζετε με την ανάλογη προς τη σπουδαιότητά του σοβαρότητα. Όπως πολύ σωστά επισημάνατε, τα τελευταία 24ωρα αρχίζει να διαφαίνεται μια προσπάθεια συστηματικής υποβάθμισης του θέματος, προφανώς για να εξυπηρετηθούν τα γερμανικά συμφέροντα εις βάρος των ελληνικών. Είναι και αυτό απόρροια των όρων του αρχικού μνημονίου που υπέγραψαν είτε βλάκες είτε προδότες, μπορεί και τα δύο. Τότε, το

Keywords
Τυχαία Θέματα